T.C. Sağlık Bakanlığı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Taş Ocağı Polikliniği

Kartal Taş Ocağı Semt Polikliniği

Kartal, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe Mh. Taşocakları Mevkii, Muallim Sedat Bey Sokak, No: 5, Taşocakları, Kartal, İstanbuş Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 473-8818 ara

Hakkında

Kartal Taş Ocağı Semt Polikliniği:

T. C. Sağlık Bakanlığı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Taş Ocağı Polikliniği Kartal Taş Ocağı Semt Polikliniği, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan sağlık. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kartal Taş Ocaği Semt Poli̇kli̇ni̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • poliklinik
  • sağlık merkezi
  • sağlık

Konum

Bu bölümde Kartal Taş Ocaği Semt Poli̇kli̇ni̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabalar;
Ben , Özel hastanede çalışıyorum ve gece bir anda dişim şiddetli ağrıdı, ve muayene oldum filim çekildi ve kanal tedavisine karar verildi. Çalıştığım kurumda ,Ücreti bana yüksek geldiği için Devletimin hastanesinde yaptırmaya karar verdim. Yaklaşık 10 gün sonraya Randevu alabildim ve bu 10 gün diş ağrısı çektim . Randevu günüm geldiğimde Dt. Pınar Ece Üzel hanıma gittim ve bana kanal tedavisinin bur da bizim şartlarımızla olamıyacağını , uzman doktorun yapması gerektiğinin bildirdi. Yani karşıda üniversite hastanelerde sanırım yaptırabilirsin ama ben sana randevu vereyim yapabilirmiyim kesin bişey söylemem diyor yani kanal yapma taraftarı değil dişimi çekme eğliminde. Bir dişi bu kadar kolaymı çekiliyor, hastanede en az 30 diş hekimi var nasıl kanal yapılacak uzman olmaz merak ettim açıkçası ben Sağlık Bakanlığına da yazacağım. Konunun araştırılmasını arz ederim. Saygılarımla.