Kartal Kardeşler Balıkçılık ve Denizcilik San. Tic. Ltd. Şirketi

Kartal Kardeşler Balıkçılık Ve Denizcilik

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Su Ürünleri Hali No: 19, Yenikapı Eminönü, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 638-5650 ara

Hakkında

Kartal Kardeşler Balıkçılık ve Denizcilik:

Kartal Kardeşler Balıkçılık ve Denizcilik San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü balık ve balık ürünleri alım satımı yapmak ithal ve ihraç etmek her türlü su ürünleri yetiştirmek konusuyla ilgili tesis ve balık çiftleri kurmak. Her türlü emlak alım ve satımı inşaat yapılması taahhüt ve taşeronluk işlerş yapılması emlak komisyonculuğu hizmetlerinin yapılması. Şirket konusuyla ilgili olmak üzere gayrimenkuller ve menkul mallar iktisap edebilir menkul ve gayrimenkul mallarla hakları satın alabilir gerektiğinde bunları gerçek ve tüzel kişilere satabilir trampa edebilir kısmen veya tamamen kiralayabilir kiraya verebilir bu konuda tapu dairelerinde muameleler yapabilir. Amaç ve konusu içinde olmak şartıyla bütün hakları ikti sap ve borçları ilzam edebilir lisans ihtira beratı patent telif hakları versaire sınai mülkiyet hakları ile ilgili anlaşmalar yapabilir bunları satın alır tescil ettirir kiralayabilir gerekirse satar kiraya verebilir lehine ve aleyhine ipotek veya ayni ve şahsi teminat tesis ve fek edebi lir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 601295 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Eylül 2006 tarihinde kuruldu. Kartal Kardeşler Balıkçılık ve Denizcilik, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan gıda.

Soru & Cevap:

Kartal Kardeşler Balikçilik ve Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • balıkçılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kartal Kardeşler Balikçilik ve Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.