Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer San. Tic. Ltd. Şirketi

Kartal Dekorasyon İnşaat Ve Mermer

Maltepe, İstanbul
Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Cevizli, Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, Kümbet Sk. No:2, 34846 Maltepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 370-7165 ara

Hakkında

Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer:

Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer San. Tic. Ltd. Şirketi

Mermer ve madencilik faaliyetleri, İnşaat dekorasyon faaliyetleri, Ticari ve sınai faaliyetleri, Dış ticaret faaliyetleri, Mermer ve madencilik faaliyetleri:Şirket zikredilen faaliyetleri yapabilmek için gerekli mermer kesme, cilalama ve de şekil verme ve madencilik işleri için gerekli makina ve ekipman parkını kurmak, fabrikalarını, tesislerini yapmak, yaptırmak, işletmek, kiralamak, maden ve mermer ocakları almak, işletmek ve gereğinde konusu ile ilgili kurulu şirketlere iştirak etmek, tesis fabrikalar ve ocakları almak, işletmek, işlettirmek ve de iş ortakları tesis edip, tek başına ya da ortak olarak ihale işlerine girmek, ihaleler almak, vermek, gerektiğinde müteahhit ve taşaron firma olarak gerekli taahhütlerde bulunmak ve İnşaat dekorasyon faaliyetleri; Şirket kendisine yada başkalarına ait tarla, arsa, ve araziler üzerinde fabrika özel inşaat otel motel tatil köyü, yollar, kaldırımlar, köprüler, hava alanları, hemzemin geçetleri, marina ve yat limanı vede kat karşılığı apartman, villa toplu konut inşaatları vede parselasyon yapmak yaptırmak, yapılan bu gayrimenkulleri satın almak ve satmak ayrıca emlak alım satımı yapmak, ihalelere girmek ihale almak vermek vede bu fıkraya konu olan inşaat işlerini yapabilmek için yapım inşaat mermer montaj dekorasyon gibi yapılması gerekli iş ve işlemleri yapmak konu ile ilgili işler için gerekli mevzuata uyarak kat mülkiyeti kanunu gereği kat irtifakı tevhid, ifraz gibi kanunun sağlıdığı ve gerekli kıldığı hak ve sorumlulukları da yerine getirmektir. ve anasözleşmesinde ve 24. 2. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 281834 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Aralık 1991 tarihinde kuruldu. Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan mermer İşleri yüklenicisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kartalmermer.net

Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mermer İşleri Yüklenicisi

Konum

Bu bölümde Kartal Dekorasyon İnşaat ve Mermer'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.