T.C. İstanbul Kartal Belediyesi Başkanlığı

Kartal Belediyesi

Kartal, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Orhantepe, Keban Sk., 34865 Kartal/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 280-5749 ara

Hakkında

Kartal Belediyesi: Kartal Belediyesi İstanbul, Kartal ilçesinde kurum, belediye, kurum. Kartal Belediyesi, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan dernek veya Örgüt. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kartal.bel.tr

Kartal Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Dernek veya Örgüt
  • Mağaza

Konum

Bu bölümde Kartal Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayin baskan sizin yaptiginiz hareketleri 2 yasindaki cocuk yapmaz bir baskana yakismaz sizi bir CHP, li olarak kiniyorum kiniyorum once engelilere saygiyi sevgiyi oren


Belediye Başkanlığına,
Bakım evinde geceleri NÖBETÇİ Veteriner Hekim- Veteriner Teknikeri ve Bakıcı bırakılmasını acilen talep ediyoruz.
Çünkü, bakım evinde, özellikle geceleri zayıf olan hayvanlar güçlülerin saldırısına sık sık uğrarlar. Böyle durumlarda hayvanlar sabaha kadar kanayarak acı içinde kalıyor veya ölüyorlar. Hele çoklu hayvan olan bölmelerde ise, yaralı hayvanın üzerine hepsi birden çullanıyorlar.
Oysa, bakıcı, veteriner hekim ve veteriner teknikeri olsa, hemen müdahale edecekler, tedavi vs ne gerekiyorsa yapılacak, hayvanlar kanayarak ölmeyecekler.
Hayvanları Koruma Kanununda AÇIKÇA "MADDE 1. - Bu Kanunun amacı; hayvanların rahat yaşamlarını ve hayvanlara iyi ve uygun muamele edilmesini temin etmek, hayvanların acı, ıstırap ve eziyet çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmalarını, her türlü mağduriyetlerinin önlenmesini sağlamaktır." demektedir.
Oysa geceleri bakım evlerinde hayvanları kaderlerine terk etmek, onları acı, yasaya aykırı olarak, ıstırap ve eziyet çekmeye mahkum etmek demektir.
Bu bağlamda, acilen yasanın açık olan hükmü gereğince, bakımevinde GECELERİ nöbetçi veteriner hekim-veteriner teknikeri ve gerekli yeterliliğe sahip bakıcı görevlendirilmesini, park ve bahçelere TABELALI SULUK KONULARAK BAKIMINI DÜZENLİ OLARAK YAPILMASINI acilen talep ediyoruz.

Saygılarımızla...

Demet Özkan