Kariyer. Net Elektronik Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi

Kariyer.net - Merkez

Ümraniye, İstanbul
Kariyer.net - Merkez

160 kişiden %66'si beğendi (3.3)

İletişim bilgileri

Adres: Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No: 5 Kat: 3, 34768 Ümraniye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 468-7600 ara

Hakkında

Kariyer.net - Merkez:

Kariyer. Net Elektronik Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi

İnsan kaynakları konusunda ticari faaliyet göstererek, yayın, veri tabanı oluşturmak, geliştirmek, müşterilere servis olarak sağlamak, reklam ve ilan almak, reklam ve ilan vermek, müşteri hizmetleri vermek, yurt içi ve yurt dışı firmalarla ortaklıklar kurarak veri tabanı alışverişi yapmak gibi elektronik ticari faaliyetlerinde bulunmak Mevzuat hükümleri çerçevesinde şirketin amacını ve iştigal konularını gerçekleştirmek maksadıyla taşınır veya taşınmaz mal iktisap edebilir, iktisap edilen mal varlığı üzerinde ipotekler veya diğer ayni haklar tesis edebilir, bunları fek edebilir malvarlığını kısmen veya tamaman üçüncü kişilere kiralayabilr veya devredebilir, alacaklarını güvence altına almak için üçüncü şahıslara ait mallar üzerinde kendi lehine ipotek rehin ve diğer ayni haklar tesis edebilir ve bunları fek edebilir ve şirketin 1. 12. 2005 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 424015 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Temmuz 1999 tarihinde kuruldu. Kariyer.net - Merkez, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan İnsan kaynakları danışma Şirketi. Bu mekan toplam 160 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir İnsan Kaynakları Danışma Şirketi. Bu İnsan kaynakları danışma Şirketi için 160 kişi oy kullandı ve ortalama 3.3 puan aldı.

Web site adresi: www.kariyer.net

Kari̇yer.net - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnsan Kaynakları Danışma Şirketi
  • Eğitim Danışmanı

Konum

Bu bölümde Kari̇yer.net - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.