Karayumak Tekstil ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Karayumak Tekstil Ve İnşaat

Başakşehir, İstanbul
Karayumak Tekstil ve İnşaat

4 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli OSB Mah. Milas Cad., Gülyapı İş Batı Ticaret Merkezi Dış Kapı: 29 İç Kapı: 11, 34490 Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 567-6752 ara

Hakkında

Karayumak Tekstil ve İnşaat:

Karayumak Tekstil ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü tekstil sanayii ve konfeksiyon ürünlerinin triko ve diğer ürünlerin imalat ve ticaretini yapmak. Tekstil sektöründe kullanılan kumaş astar iplik düğme fermuar çıtçıt tela vatka lastik ve benzeri her türlü hammadde mamul madde yarı mamul madde ve yardımcı maddelerin ve yine bu sektörde kullanılan aksesur işleme süsleme ve benzeri maddelerin imalat ve ticaretini yapmak. Her türlü bina yol köprü baraj liman kanal gölet enerji nakil hattı boru hattı radyo ve televizyon vericileri elektrik santral direkleri park ve bahçeler kaldırımlar ve parke taşı gibi çevre düzenlemesi peyzaj ve rekreasyon gibi her türlü inşaat faaliyetini yapmak yaptırmak inşaat sektöründe kullanılan hazır beton hazır demir hazır duvar bordür taşı parke taşı ve benzeri hazır mamaullerin imalat ve ticaretini yapmak inşaat sektöründe kullanılan her türlü yapı malzemelerinin elektrik doğalgaz ve sıhhi tesisat malzemeleri nin nalburiye malzemelerinin kimyasal madde ve malzemelerinin imalat ve ticaretini yapmak yapı iç donanım ve dizaynında kullanılan boya halı perde her türlü kutfak ve banyo dolabı banyo küveti duşa kabin ecza dolabı çelik kapı ve mobilya kapı aydınlatma ve güvenlik cihazları ve inşaat mimarisinde kullanılan her türlü madde ve malzemenin imalat ve ticaretini yapmak her türlü binalarda kullanılan çelik konstürüksiyon tavan uzay çatı ve benzeri metal yapıları yapmak ve yaptırmak inşaat sektöründe kullanılan her türlü makine alet edevat ve bunların aksam yedek parça ve aksesuarlarının imalat ve tica retini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 546144 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. Karayumak Tekstil ve İnşaat, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan İplikçi. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.karayumak.com

Karayumak Teksti̇l ve İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İplikçi

Konum

Bu bölümde Karayumak Teksti̇l ve İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.