kurum

Karayolları 17. Şube Müdürlüğü

Adapazarı, Sakarya

9 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Adapazarı, İtfaiye, 54100 Mithatpaşa, Sakarya, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Karayolları 17. Şube Müdürlüğü: Karayolları 17. Şube Müdürlüğü Sakarya, Adapazarı ilçesinde kurum, türkiye cumhuriyeti karayolları, karayolları, kurum. Karayolları 17. Şube Müdürlüğü, Sakarya, Adapazarı ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Karayollari 17. Şube Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • türkiye cumhuriyeti karayolları
  • karayolları
  • kurum

Konum

Bu bölümde Karayollari 17. Şube Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sakarya ibrahim kangal caddesi vagon fabrikası girişine ayna koyulmadığı vagon sokaktan çıkan araçlar orman park istikametinden gelen araçları zorlukla görmektedir ve maddi hasarlı kazalara da sebebiyet vermektedir gereğinin yapılmasını arz ederim


D100 bekirpaşa belediyesi girişinde bulunan ağaçlardan dolayı trafik levhaları görülmemektedir.gerekli hassasiyeti göstermenizi temenli ederim hayırlı çalışmalar.


SAKARYA HENDEK BÖLGESİ BİRLİĞİ TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ

Sakarya Hendek 2. OSB girişinde bulunan trafik lambalarının organizeye giriş kısmın'ın sol 'a dönüş işareti 10 saniye kadar bir zaman dilimi içersinde yanmaktadır..Bu durum;sabahları kurumlara servis çeken araçların yığılmasına sebep olmak ta ve trafik yönetmenliği dışına çıkılmaktadır.Ayrıca maddi hazarlı kazalar sebep olmaktadır..
Göbek ten sol'a dönüş lambasının sadece sabah girişleri için 23 saniyeye kadar uzatılmasını tensiplerinize gereğini arz ederiz..
08.08.0214

SAKARYA HENDEK KOOPERATİFLER BİRLİĞİ
[email protected]


ben sakarya kaynarca arası hergün yolcu taşıyan bir şoförüm yolumuz 2 sene önce duble yol olarak yapıldı çokta güzel oldu emeği geçen herkesten allah razı olsun yalnız bazı menfezlerde aşırı çökmeler var ve araclarımız hasar görüyor kışla köyü rampası ve hataplı köyü mevkiindeki göçüklerle ilgilenilmiyor yetkililerin ilgilenmesini rica ediyoruz böyle güzel bir yola bu çökükler yakışmıyor ve can güvenliğinide tehlikeye sokuyor ilginize ve bilginize saygılar


ben özel idaresinde çalışmaktayım 5.9.2011 tarihinde karayolları 1 bölge 17 şube olarak dilekçe yazmış bulunmaktayım .bana na zaman haber gelir acaba .bana bilgi verirmisiniz saygılar .ben şuan iş makinesi /grayder operatörüyüm saygılar.


ben özel idaresinde çalışmaktayım 5.9.2011 tarihinde karayolları 1 bölge 17 şube olarak dilekçe yazmış bulunmaktayım .bana na zaman haber gelir acaba .bana bilgi verirmisiniz saygılar .ben şuan iş makinesi /grayder operatörüyüm saygılar.


iletişimi tılayınca numaranız neden çıkmıyor orosbu çocukları onun bunun evletları


slm hayırlı ramazanlar ben bir şikayatte bulunacağım sizlerden ricam son zamanlarda halkdilinde gırgır patpat denilen iş makinası kazası çoğaldı ben istanbul da oturuyorum ama akyazılıyım ayda bir iki defa köye gidiyorum inanın istanbul trafiğinden korkmuyorum ama akyazıdan öteye gitmeye korkuyorum bu makinaların lastiklerinin asfalta değmesini yasaklayın inanın bizde iki tanevar amayasaklan ne farayarıvar bazısınında farıda yok son surat gidiyorlar kaç kaçabilirsen sizlerden riçam yasakolsun cezakes ininşallah şikayetimi dikkate alırsınız ALLAHA emanetolun


düzce gümüş ovada akaryakıt istasyonundayım otabanın sakarya bilecek çıkışına birde eskişehir tabalası konamazmı vatandaş çok mağdur oluyo her gün gümüş ovaya kadar gelip eskişehiri soruyolar bir tabelayla bu sorunun çözüleceği kanatindeyim ilginize arz eder başarılar dilerim düzce gümüş ovalı