ilkokul

Karasenir İlköğretim Okulu (Kozaklı)

Kozaklı, Nevşehir

()

İletişim bilgileri

Adres: Karasenir İÖO, Karasenir Kasabası Kozaklı, Nevşehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (384) 485-6004 ara

Hakkında

Karasenir İlköğretim Okulu (Kozaklı): Karasenir İlköğretim Okulu (Kozaklı) Nevşehir, Kozaklı ilçesinde ilkokul, okul. Karasenir İlköğretim Okulu (Kozaklı), Nevşehir, Kozaklı ilçesinde yer alan ilkokul. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Karaseni̇r İlköğreti̇m Okulu (Kozakli)'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ilkokul
  • okul

İncelemeler

KARASENİR İÖO YÖNETİMİNE( MÜDÜRLÜĞÜNE):
Bir karasenir iöo' de okuyan kişi olarak ilkeli,yurtsever Atatürk Devrimcisi olarak yurtdışında bile karasenir'i yaşatmaya onun değerlerini anlatmaya çalışmaktayım. kazandığım yüksek yurtseverlik duygusunu karasenir iöo. 'me borçluyum.Aynı zamanda karasenir den sonrada hasanoğlan Atatürk öğretmen okulundan mezun oldum.saygı değer öğretmenlerim :karasenir'e sahip çıkın ,güzel yurtsever öğrenciler yetiştirin bizlerde yüksek saygı ve erdemle sizleri analım.karasenirden çok değerler yetişti. şimdi bayrak sizlerde karasenir'in ve ülkemin siz saygın öğretmenlere gereksinimi var.
Saygılarımla
Ahmet Boğaç ÜNAL.


KARASENİR İÖO YÖNETİMİNE( MÜDÜRLÜĞÜNE):
Bir karasenir iöo' de okuyan kişi olarak ilkeli,yurtsever Atatürk Devrimcisi olarak yurtdışında bile karasenir'i yaşatmaya onun değerlerini anlatmaya çalışmaktayım. kazandığım yüksek yurtseverlik duygusunu karasenir iöo. 'me borçluyum.Aynı zamanda karasenir den sonrada hasanoğlaon Atatürk öğretmen okulundan mezun oldum.saygı değer öğretmenlerim karasenir'e sahip çıkın güzel yurtsever öğrenciler yetiştirin bizlerde sizlere yüksek saygı ve erdemle sizleri analım.karasenirden çok değerler yetişti. değerli bilgilerinize şimdi bayrak sizlerde karasenir'in ve ülkemin siz saygın öğretmenlere gereksinimi var.
Saygılarımla
Ahmet Boğaç ÜNAL.