Karamancı Holding Anonim Şirketi

Karamancı Holding

Şişli, İstanbul
Karamancı Holding

7 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Ergenekon, Cumhuriyet Cd. No:155, 34373 Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 315-3100 ara

Hakkında

Karamancı Holding:

Karamancı Holding Anonim Şirketi

Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimlerine katılarak verimli işletmeler olarak çalışmalarını sağlamak, Şirket konuları ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında muhtelif süreli teminatlı veya teminatsız istikrazlar akdetmek, her nevi kredi muamelesi yapmak ve icabında şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını terhin veya ipotek etmek ve tahvilat çıkartabilir, Şirket giriştiği iş ve taahhütlerin icap ettirdiği hallerde menkul ve gayrimenkuller üzerine şirket lehine rehin veya ipotek tesis veya tescil ettirebilir veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir, Amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkuller (gemi dahil) alabilir, bunları başkalarına devir ferağ edebilir, kısmen veya tamamen başkalarına kiralayabilir. Yönetim Kurulu kararı ile ipotek de dahil olmak üzere gayrimenkuller ile ilgili her çeşit ayni hakları leh ve aleyhine iktisap veya tesis edebilir ve 2. 8. 1994 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 76620 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Mayıs 1960 tarihinde kuruldu. Karamancı Holding, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.karamanci.com

Karamanci Holdi̇ng'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Karamanci Holdi̇ng'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Selam Biliyorum Hic bir anlami olmuyacak bu yazdiklarim ise bile yaramiyacak Karamanci Holding le 8 yildir calisan isciyim.Tekstil oldugu icin bedenimde cok yorgun dustu.Sonuc itibariyle aldigim bugune kadar ki Maasa bakiyorum Fatih KARAMANCİ nin bi gecede yedigi paradir.Ey dost Bu sesi duyan duyursun yetkiliye. biz değiliz Köle Maasa Zam yapin Lutfen Beeeee.


Taşeron işçileri neden çıkartıldı ????


ben kayseride faliyet göstermekte olan ortaanadolu mensucat fabrikasının kalite bölümünde calısmaktayım.. bır kac gun oncesinde bolum ıcerısınde bulunan mescıd ımız kaldırıldı ve bıze baska bır yer gosterıldı fakat oraya hıcbırsey sermemize izin verilmiyor.. birtane bez bulacaksınız betonun uzerıne serip kılacaksınız sonrada bezi kaldırıp atacaksınız denıyor.. zaten gorunmeyen bır bolge ve buraya en azından bır temız halı sermemıze ızın verırlerse sevınırım.. beton soguk oluyor insan saglıgına onem vermıyorlar.. bu konuyla olumlu yada olumsuz ılgılenırsenız memnun olurum.. benı dınledıgınız ıcın tesekkurler.. RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.. HAYIRLI KAZANCLAR...