GÜLLÜOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Karakoy Güllüoğlu Üretim Ve Satiş

Beyoğlu, İstanbul
Karakoy Güllüoğlu Üretim Ve Satiş

10,252 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Kemankeş Cad. Katlı Otopark Altı No: 3-4, 34425 Beyoğlu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 249-9680 ara

Hakkında

Karakoy Güllüoğlu Üretim Ve Satiş:

GÜLLÜOĞLU GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Baklava, börek, çikolata, şekerleme, lokum ve çeşitlerinin imalatı, alımı, satımı yapmak, şirket amaç ve konuları ile ilgili hertürlü menkul gayri menkul mallar iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek gerektiğinde almak ve satmak ayrıca kendisine ve başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine şirket adına ipotek tesis etmek bunlar üzerindeki hertürlü hakları iktisap etmek şirket amaçlarının gerçekleşmesi için hertürlü şirketler ve mali piyasalardan bankalardan krediler temin etmek ve bunları kullanmak ve yurtiçinden veya yurt dışından kısa orta uzun vadeli yatırm işletme veya ihracatı teşvik kredileri temin etmek taahhüt altına girmek ve bu nevi borçlanmak. Pasta, simit, güllaç, unlu ve sütlü tatlı çeşitlerinin imalatını alım ve satımını yapmak ve 16. 10. 2006 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 265224 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Mayıs 1990 tarihinde kuruldu. Karakoy Güllüoğlu Üretim Ve Satiş, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan tatlı dükkanı. Bu mekan toplam 10,252 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Tatlı Dükkanı. Bu tatlı dükkanı için 10,252 kişi oy kullandı ve ortalama 4.4 puan aldı.

Karakoy Güllüoğlu Üreti̇m ve Sati̇ş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Tatlı Dükkanı

Konum

Bu bölümde Karakoy Güllüoğlu Üreti̇m ve Sati̇ş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.