Karakaya Yedek Parça ve Otomotiv San. Tic. Ltd. Şirketi

Karakaya Yedek Parça Ve Otomotiv Sanayi

Sultanbeyli, İstanbul
Karakaya Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi

159 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Akşemsettin Mah. Sim Sanayi Sitesi 3.Blok No:23, 34925 Sultanbeyli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 487-4430 ara

Hakkında

Karakaya Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi:

Karakaya Yedek Parça ve Otomotiv San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü oto yedek parçasının alım, satımı, imalatı, ithalatı ve ticaretini yapmak, Her türlü orman ürünlerinin ham mamul yarı mamul olarak yurt içinden ve yurt dışından temin edilmesi bunların işlenmesi yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurt içine ve yurt dışına satılması pazarlanması, Orman ürünlerinin imal edilen mangal kömürü(odun kömürü) imalatını ithalat ve ihracatını yapmak ve 25. 6. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 281360 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Aralık 1991 tarihinde kuruldu. Karakaya Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi, İstanbul, Sultanbeyli ilçesinde yer alan otomobil yedek parça mağazası. Bu mekan toplam 159 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Otomobil Yedek Parça Mağazası. Bu otomobil yedek parça mağazası için 159 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.karakayaoto.com.tr

Karakaya Yedek Parça ve Otomoti̇v Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otomobil Yedek Parça Mağazası

Konum

Bu bölümde Karakaya Yedek Parça ve Otomoti̇v Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.