Devlet Dairesi

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Karacabey, Bursa
Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

4 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Drama Mh, Hasan Yurt Sk No:10, 16700 Karacabey/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 676-1134 ara

Hakkında

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bursa, Karacabey ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa, Karacabey ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: karacabey.meb.gov.tr

Karacabey İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Karacabey İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ilçeniz Karacabey Anadolu lisesinden öğrenci velisi olarak yazıyorum.Bu yıl yönetmeliği değişmesiyle başarı ortalaması %50 nın altında kalan sınıflarda sınav tekrarı yapılması gerekmesine rağmen not yükseltmesine gidilerek hiç bir sınav tekrarlanmamıştır.öğretmenlerin bir kısmı da konuları yetiştirme gayretiyle yüzeysel olarak işlemiş sınavlarda öğrenci mağdur edilmiştir.değişik derslerden aldırılan bir dünya test kitabı bana bu işte kimin çıkarı var sorusunu akla getirtiyor.mesele öğrencilerin başarısı ama şu da varki bazı okul öğretmenlerinin yüksek ücretlerle verdikleri özel dersler ister istemez düşündürüyor.bu yazdıklarımın kaale alınmayacağını böyle gelmiş böyle gider diyeceğini duyar gibiyim birilerinin ama inanın bir karalama değil bunlar ilçe yönetimi olarak duyarlılık bekliyorum .Gerekirse Bimere kadar yol var