Kaptan Metin Taşımacılık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi

Kaptan Metin Taş. Turizm Ve Tic. A.Ş.

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Poyraz Sok. No: 20 Kadıköy Evlendirme Dairesi Yakınında Daire: 5-6 Eğitim Mh. Hasanpaşa Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 348-7888 ara

Hakkında

Kaptan Metin Taş. Turizm Ve Tic. A.Ş.:

Kaptan Metin Taşımacılık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü hava, deniz, demiryolu ve kara yurt içi ve yurt dışı taşımacılığı yapmak Lüzum göreceği her türlü gayrimenkulu kiralayabilir satın alabilir devralabilir işletebilir ayni ve şahsi irtifak hakları satın alabilir kiralayabilir kullanabilir devir ferağ ve hibe edebilir ve gerektiğinde aynı şekilde sahibi bulunduğu bu yerleri satabilir terk edebilir kiraya verebilir devir edebilir gayrimenkulleri üzerinde kat mülkiyeti kat irtifakı ve benzeri her türlü hakları tapu dairelerinde tesis tescil ettirebilir devredebilir, Yukarıdaki yazılı işlerle ilgili olmak üzere kendi leyh veya aleyhine ipotek menkul rehni kefalet işletme rehni gemi veya diğer araç ipoteği banka garantisi ve sair her tür ve şekilde her nevi ayni ve şahsi teminat alıp verebili ve bunlarla ilgili olarak tapu dairelerinde tescil ve terkin işlemlerinde bulunabilir ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 353838 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ekim 1996 tarihinde kuruldu. Kaptan Metin Taş. Turizm Ve Tic. A.Ş., İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan deniz taşımacılığı.

Soru & Cevap:

Kaptan Meti̇n Taş. Turi̇zm ve Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kaptan Meti̇n Taş. Turi̇zm ve Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.