Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat San. Tic. Ltd. Şti

Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım Ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat

Bornova, İzmir
Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Gürpınar, 7236. Sk., 35060 Bornova/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 437-3224 ara

Hakkında

Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat: 19.10.2009 tarihinde 1322721 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat, halen İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat San. Tic. Ltd. Şti.'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 86 - PLASTİK Kaps Gıda Ambalaj Promosyon Tarım ve Temizlik Ürünleri Özel Eğitim Danışmanlık Turizm Tekstil İmalat, İzmir, Bornova ilçesinde yer alan pazarlama ajansı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kaps Gida Ambalaj Promosyon Tarim ve Temi̇zli̇k Ürünleri̇ Özel Eği̇ti̇m Danişmanlik Turi̇zm Teksti̇l İmalat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Pazarlama Ajansı
  • Mağaza

Konum

Bu bölümde Kaps Gida Ambalaj Promosyon Tarim ve Temi̇zli̇k Ürünleri̇ Özel Eği̇ti̇m Danişmanlik Turi̇zm Teksti̇l İmalat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.