Kaplan Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş.

Sarıyer, İstanbul
Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş.

20 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Oto Sanayii Sitesi, 2. Kısım, Parçacılar İş Merkezi No:10 Kat:1-2-3, Maslak, 34398 Sariyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 276-1540 ara

Hakkında

Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş. :

Kaplan Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

1965 yılında değerli büyüğümüz Maksut KAPLAN tarafından “ Oto Artvin“ adıyla Erzurum’ da kurulan firmamız, 1969 yılında İstanbul 4.Levent Oto Sanayii Sitesi’ne taşınarak faaliyetine “ Kaplan Kardeş Ticaret “ adıyla devam etmiştir. Kendi markasıyla ürettiği oto far camları ve Mercedes Benz binek araç grubu yedek parça yan sanayii ürünleriyle kısa sürede sektörün lider firmaları arasına girmiştir. 1982 yılında Mer-Far A.Ş. ’ yi kurarak, imalat ve satış programına BMW araç grubu yedek parçalarını da dahil etmiştir. 1984 yılında “Kaplan Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş.“ nin kurulmasıyla üretim ve toptan satış hizmetlerinin yanısıra ithalat ve ihracat çalışmaları önem kazanmıştır. 1985 yılında da “ Kaplan Yedek Parça Tic. ve San. A.Ş.“ nin kurulmasıyla üretim programını genişleten, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen firmamız, iç ve dış pazarda tanınan ve aranan bir firma haline gelmiştir. Halen, 1987 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Sayın Yüksel KAPLAN’ ın idaresinde olan firmamız, faaliyetini 2004 yılından beri Atatürk Oto Sanayii Sitesi, 2. Kısım’ da bulunan 5000m2’lik kapalı alana sahip binasında sürdürmektedir. Konusunda uzman ve deneyimli üretim, pazarlama, teknik destek kadrosuyla sürekli gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakından takip ederek yurtiçinde 700’ den fazla firmaya, yurtdışında 40’ ın üzerinde ülkeye hizmet vermekte, Türk yan sanayii ürünlerinin dünya çapında tanınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.
İstanbul Ticaret Odası'na 198681 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş. , İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan otomobil yedek parça mağazası. Bu mekan toplam 20 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kaplanas.com

Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş. 'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otomobil Yedek Parça Mağazası

Konum

Bu bölümde Kaplan Group Motorlu Araçlar A.Ş. 'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.