Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Kamil Koç Esenler Otogar

Bayrampaşa, İstanbul

19 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Altıntepsi Mh. Büyük İstanbul Otogarı No: 144-145-146, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 658-2007 ara

Hakkında

Kamil Koç Esenler Otogar:

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Yurt içinde ve dışında her nevi nakil vasıtası ile yolcu ve eşya taşımak, posta nakliyatı yapmak. Her nevi taşıma işleri mümessil ve komisyonculuğu yapmak ve 20. 11. 1969 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 442648 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Aralık 2004 tarihinde kuruldu. Kamil Koç Esenler Otogar, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan otobüs işletmesi. Bu mekan toplam 19 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kamilkoc.com.tr

Kami̇l Koç Esenler Otogar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otobüs işletmesi
  • firma
  • kamil koç
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kami̇l Koç Esenler Otogar'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

allah aşkına şu telefonlara bakın sabahtan beri arıyorum servisiniz de telefonumu düşürmüşüm lütfen yardım edin....


Sizn hepiniz bacısını sıkeyım yavsaklar


dumanla mi haberlesecez acaba niye telefona bakmiyorsunuz ?


Ben 3 gün önce kamil koç la kadirliden istanbula geldim .Büyük bir marka olarak tanıdığım için kullandığım kamil koç ta beklediğim konforu bulamadım .Ayrıca esen lere geldiğimde bavulumun otogarda olduğunu farkettim kayıp başvurusu yaptim 3 günden beri bana hala dönüş yapılmadı .


02/102/2014 * Saat 09.00, 2226997 numaralı seferde … numaralı koltukta istanbuldan izmire hareket eden otobüste olan yolcuydumİstanbul Esenler otogardan kalkış 09.20 de gerçekleşmiştir. Diğer otogarda saat 10.00 da olması gereken otobüs yaklaşık 1-1.5 saat rötar yapmıştır ve otogarda uzun bir süre beklemiştir ve Çamlıca gişelerinde geç kalan bir yolcu alınmıştır. 11.50 oldu hala daha İstanbuldan çıkış gerçekleşemememiştir. Yolcu beklemeye bu kadar tolerans gösteriliyorsa madem biz tam vaktinde otogara gelerek enayilik mi yapmış oluyoruz?! Evet istanbul kalabalık evet trafik var vs ona göre tedbirleri biz alıyoruz ama ne yolcular ne de firmanız bunu dikkate almıyor. Denilen saatte hareket etmemesi, geç kalan yolcuların gerek otogarda gerekse de gişelerde beklenmesi rezalet. Herkesin varış saatini göze alarak yaptığı planları var ve tüm bu olanlar beni ve benim gibi beklemek zorunda kalan yolcuları mağdur etmiştir. Yolculuklarımda ilk tercih ettiğim firmaydınız artık tercihlerim arasına girmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Saygılarımla.


Aşağıda bilet ve sefer numaraları bulunan kızım Merve Berber Şu anda 09 otobüsü ile izmire gelmeye çalışıyor ama GELEMEYEN YOLCU BEKLEYEN ŞÖFÖR Yüzünden ŞU SAAT: 11,38 ,hala istanbul dan çıkamamış.İzmirden İstanbula Giderken de Bursa yine yarım saate yakın gelmeyen yolcu beklenmiştir.Kamil Koç un 40 yıllık müşterisiyim.İlk tercihimdi ama bu yaşana iki olaydan sonra (Yolcu beklemek MODA OLMUŞ ) HİÇ TERCİHİM olacağından emin olabilirsiniz.Müşteri Hizmetlerinizi ARADIM BABA sı olarak.Beni muhatap almadılar yolcu kendi arayacakmış.Babasıyım ben Babası.Çok mu zor bir not alıp o GEÇE YOLCU BEKLEME Hastası şöförü UYARMAK…Yolcumun başına bir olay gelse ben arasam yine kendisi mi arasın diyeceksiniz.Pes yani.Kamil Koç değil sanki Somali Turizm firması…İamirden istanbula giderken de BURSA GARAJINDA GELMEYEN YOLCU BEKLENMİŞTİR.Bundan sonra Kamil Koç firmasına değil binmek ,yazanesinin ön,nden bile geçmem.***02/10/2014


Kurban bayramindan once Ordu'ya veya Fatsa'ya ek sefer koyacakmisiniz lutfen bildiriniz


41 yaşındayım ve Türkiye nin her tarafına gittin aşağı yukarı ama 15.09.2014 tarihinde izmirden, İstanbul koç ile yaptığım en rezil yolculuktu ne servis var ne wivi var tv doğru dürüst çekmiyor daha neler neler hangisini sayayım.


Arıyorum kimsenin telefona baktığı yok


Hicbir subeniz telefonlara bakmiyor neden