Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet ve Tic. Ltd. Şti. - Çiğli Şubesi

Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet Ve - Çiğ

Çiğli, İzmir

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Havaalanı Caddesi No:40 Çiğli, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 386-4925 ara

Hakkında

Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet ve - Çiğ: 29.12.2006 tarihinde 1167091 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet ve - Çiğ, halen İzmir'in Çiğli ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet ve Tic. Ltd. Şti. - Çiğli Şubesi'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 25/A - TEKSTİL VE KÜRK ÜRÜNLERİNİN YIKANMASI VE KURU TEMİZLENMESİ Kalitek Temizleme Sistemleri Sağlık Temizlik Kozmetik Gıda Ürünleri Pazarlama Turizm Hizmet ve - Çiğ, İzmir, Çiğli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Kali̇tek Temi̇zleme Si̇stemleri̇ Sağlik Temi̇zli̇k Kozmeti̇k Gida Ürünleri̇ Pazarlama Turi̇zm Hi̇zmet ve - Çi̇ğ'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma