Kalem Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Kalem Eğitim Ve Sağlık Hizmetleri

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükçamlıca, Turistik Çamlıca Cad. No:28 Üsküdar Büyük Çamlıca Turistik Yol Altı No:32 Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 532-5840 ara

Hakkında

Kalem Eğitim ve Sağlık Hizmetleri:

Kalem Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi

Eğitim ve öğretim konularında özel okullar ve dershaneler açmak işletmek bu konuda açılmış ve açılacak okul ve dershaneleri satın almak bunlara ortak olmak. Çalışma konuları ile ilgili olarak gayrimenkul alabilir, inşa edebilir, kiralar, kiraya verebilir, satabilir, bu gayri- menkuller üzerinde ipotek verebilir, ipotekler alabilir ve fek edebilir. Şirket amacının amacının gerçekleştirilmesine yönelik olarak ve şirketin ihtiyaç ve hizmetleri için, her türlü banka ve finans kurumlarından kredi talebinde bulunabilir, kredi sözleşmeleri ile taahhütnameleri imzalayabilir ve bu sebeple kredi alarak borçlanabilir, keza gerçek ve tüzel kişilerin bankalar veya finans kurumlarından kullandığı veya kullanacağı her türlü kredilere müşterek ve müteselsil olarak kefil olabilir, asaleten ve kefaleten kullanılan veya kullanılacak kredilerin teminatı olarak ipotek, rehin ve her türlü ayni hak tesis edilebilir ve 17. 11. 2005 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 404535 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ekim 1998 tarihinde kuruldu. Kalem Eğitim ve Sağlık Hizmetleri, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Kalem Eği̇ti̇m ve Sağlik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi