Kahraman Dayanıklı Tüketim Malları Gıda Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kahraman Dayanıklı Tüketim Malları

Gaziosmanpaşa, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Eski Edirne Asfaltı No: 289 Opet Benzin İstasyonu Yakınında Yıldırım Mh. Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 537-6511 ara

Hakkında

Kahraman Dayanıklı Tüketim Malları:

Kahraman Dayanıklı Tüketim Malları Gıda Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ev ve mutfak cihaz ve aletleri grubuna giren(buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ve gazlı fırın, radyo, ütü, dikiş makinası, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi, televizyon, video gibi elektronik, elektro-mekanik, elektro-termik, mekanik cihaz ve aletleri ile her nevi gaz sobası, kömür sobası gibi)cihazların alım, satım, pazarlama, ithalat, ihracat ve dahili ticaretin yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 340797 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Ocak 1996 tarihinde kuruldu. Kahraman Dayanıklı Tüketim Malları, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan beyaz eşya satış. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kahraman Dayanikli Tüketi̇m Mallari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • beyaz eşya satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kahraman Dayanikli Tüketi̇m Mallari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Güney ısıtma ve soğutma servisi;her marka kombi klima ve beyaz eşya tamiratı bakım ve onarımı itina ile garanti kapsamında yapılır.
www.guneyklimaservisi.com