Kadifeteks Mensucat Sanayi Anonim Şirketi

Kadifeteks

Başakşehir, İstanbul
Kadifeteks

85 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: İOSB Mahallesi, Eski Turgut Özal Cd. No:40, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 549-2630 ara

Hakkında

Kadifeteks:

Kadifeteks Mensucat Sanayi Anonim Şirketi

Her çeşit pamuklu, yünlü, ipekli, sun'i ve sentetik ve bunların karışımından dokuma ve örme kumaş, döşemelik ve perdelik kadife halı kilim battaniye ve seccade imalini ithalini ihracını alış ve satışını yapmak ve, İştigal mevzu ile ilgili boya apre baskı dokuma ve iplik makinelerinin ithalini yapmak tesis ve fabrikalar kurmak ve işletmek. Şirket kendi menkullerini başkalarına rehnedebilir veya başkalarından menkul rehni alabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde bedelli bedelsiz terk yesil alan ve yola terk, cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. ve 4. 10. 2005 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 175849 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Kasım 1980 tarihinde kuruldu. Kadifeteks, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan kumaş mağazası. Bu mekan toplam 85 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kets.com.tr

Kadi̇feteks'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Mağazası
  • Halı Mağazası
  • Üretici
  • Tuhafiye Dükkanı
  • Toptancı
  • İplikçi

Konum

Bu bölümde Kadi̇feteks'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÜRETTİĞİNİZ SECCADELERDE ,LÜTFEN DESEN VE ŞEKİLLERDE DİNİMİZCE UYGUN OLMAYAN MOTİF YADA ÇİZGİLERİ DİKKATLİCE KULLANIN...SAYGILARIMLA