K. İ. M. İnşaat Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

K. İ. M. İnşaat Dış Ticaret Ve Pazarlama

Büyükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Basın Ekspres Yolu Cemal Ulusoy Cad. Kilerci Tır Tes. No:37 Yenibosna Defne 06 Mavi Çarşı No:43 Kat 3 Bahçeşehir Büyükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 698-5060 ara

Hakkında

K. İ. M. İnşaat Dış Ticaret ve Pazarlama:

K. İ. M. İnşaat Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi

+ Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, otel, motel tatil köyü, site, fabrika, sanayi siteleri, hastane, yol, liman havalimanı, saha tanzimi, baraj, santral, enerji tüketim ve nakil tesisi, şehircilikle ilgili alt yapı tesislerinin inşaat işleri ile bu ve bunlara benzer inşaat ve taahhüt işlerini yapmak. Gayrimenkul almak satmak kat karşılığında(arsa payı karşılığında)inşaatlar yapmak. Şirket faaliyetleriiçin lüzumlu görülecek her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın alma takas kira akdi satış vadi akitleri gibi medeni kanun borçlar kanunu türk ticaret kanunu icra iflas kanunu ihale kanunu gibi çeşitli mevzuat hükümlerinin hükmi şahıslara tanısıdığı imkan ve yollar dairesinde iktisap devir veya temellüedebileceği gibi kaza bu yollarla elden çıkarabilir şirket menkul ve gayrimen kul mallarını satabilir şirket menkul ve gayrimenkul mallar ile tesisler üzerinde alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesisi dahil her türlü teminatı verebilir şirket kendi alacak ları için her türlü menkul ve gayrimenkul rehin ve ipotek alabilir şirket menkul ve gayrimenkuller kiralayabilir kendi menkul ve gayrimenkullerini kiraya verebilir kira mukavelele rinde tapuya şerh verdirebilir şirket faaliyetleri için lüzumlu görülebilecek her türlü menkul ve gayrimenkullere ilgili bikumum ihalelere iştirak edebilir. Şirket 3. gerçek ve tüzel kişilerin mevcut veya doğacak borçları için sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkuller üzerinde ipotek dahil her nevi ayni ve şahsi hakları tesis edebilir. Keza şirket diğer 3. hakiki ve hükmi şahısların menkul ve gayrimenkullerini aldığı ve alacağı kredi ve kefalet iş ve işlemleri için ipotek ve rehin gösterebilir. Şirket kendisinin veya diğer 3. hakiki ve hükmi şahısların aldığı veya alacağı kredi ve kefalet işlemleri için kendi menkul ve gayrimenkulleri ile müştereken ve müteselsilen veya müstakil olarak ipotek edebilir rehin gösterebilir. Şirket gerektiğinde ipoteklerin miktarını azaltabilir arttırabilir ipoteklerin vadesini temdit edebilir ipoteklerin terjkin ve fek edebilir ettirebilir. Şirket menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde irtifaklar intifa hakları kat irtifakşarı kat mülkiyetleri tesis edebi lir satış vadi sözleşmeleri yapabilir tapuya şerh ettirebilir kaldırabilir ve ana sözleşmesinde ve 16. 2. 1999 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 319483 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Ekim 1994 tarihinde kuruldu. K. İ. M. İnşaat Dış Ticaret ve Pazarlama, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

K. İ. M. İnşaat Diş Ti̇caret ve Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi