Jtı Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş. - İzmir Şubesi

JTI Türkiye - JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş.

Torbalı, İzmir

12 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Çapak Mh. 2561. Sokak, No: 12, Pk: 35860, Torbalı, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 850-0000 ara

Hakkında

JTI Türkiye - JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş.: Japan Tobacco International - JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş. JTI Türkiye - JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş., İzmir, Torbalı ilçesinde yer alan sigara. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Jti Türki̇ye - Jti Tütün Ürünleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sigara
  • şirket
  • tütün
  • sigara
  • firma

Konum

Bu bölümde Jti Türki̇ye - Jti Tütün Ürünleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

meraba ismin necati silivri büyük çavuşlu sungur alp cadesi no 121 adresinde akaryakıt istasyonu işletiyorum yaklaşık beş buçuk yıldır buradayım üzülerek belirtmek isterimki bu geçen süre zarfında sizin firmanız haricinde bütün sıgara firmaları birebir bölge yetkilileriyle görüştüm sadece sizin firmanız yetkililei görüşme taalep etmeme ramen gelmediler öncelikle bunun sebebini bulamadın birdiyer çikayetim ise 2015 tarihli sıgaralar elimizde bulunmakta bunların deyişimi yaplmamaktadır bu konuyla ilgili yardımlarınızı beklemekteyim


Camel Green bulamıyoruz piyasada dağıtıcı firma zammın gelmesini bekliyor galiba jti böyle yaparsa çok şeyler kaybeder önemli olan fiyat değil sürdürülebilir hizmettir...


Su camel box paketlerindeki tekel etiketlerini daha kolay yirtilabilir sekilde yapmanin bir imkani yokmu ? 5 baketten en az ikisinde bu oluyor.. paketi acarken tirnaginiz yoksa mutlaka bir alet (arac) kullanmaniz gerekiyor. sigara icicez diye üzerimizde falcata tasinamin alemi yok.


merhaba
ankara eryaman güzelkent mah 3 nergiz kuruyemiş tpdk no 06032231 nolu ve bayi barkod numaram 101000792 nolu bayi kodu ile hizmet vermek teyim..camel tütün ürünü ve ceşitlerinin piyasadaki hızlı satış artışinin şirketinize vermiş oldugu katkı ve bu katkının artişinın güçlenmesi için.işyerimizin toplu sigara ceşitleri satışlarına dayanarak camel ürünü nüzün slim ceşidi ile yeni bir pazar payı bulacagına inanmakdayız
calışmalarınızın başarıya dönüşmesini temenli ederim


merhaba,3 yıldır Camel White içiyorum dün sigara için bakkala gittiğimde gördüğüm sigara kutusu beni sinir krizlerine soktu büyük bir şirketsiniz çizgi film karakteri gibi sigara paketi yapmışsınız bu nasıl bir zihniyettir,kullanıcılarınızla dalga mı geçiyorsunuz? o paketi düşünen vizyonuz insanı bir an önce işten çıkarın sırf paketi yüzünden sigarayı bırakıp başka bir marka içmeyi düşüneceğim o derece komik ve mide bulandırıcı!!!!!!!!!!!


Selamlar 20 yıldır Sadece kısa camel içen birisi olarak size bu yazıyı yazıyorum ! Herşey sigaranın fiyatını düşürmenizle başladı ! ve şu anda Sadece Camel tadına alışkın olan ben ! kısa camel içemez hale geldim . Lütfen bu durumu düzeltin. Eski camel tadını geri istiyoruz . Yıllardır devam eden bir üretici tüketici ilişkisini tek taraflı olarak bitirdiniz !


Eski Camel imi geri istiyorum.sizden indirim isteyen mi oldu sigaranın kalitesini düşündünüz.fiyati ve kalitesini düşürmenizi satışlarını artırıdimı?


Ld white sigarasi iciyorum ve piyasadan kalktigini duydum bir haftadir bulamiyorum nedeni nedir bilmek istiyorum...


DEGERLİ ÇALIŞANLAR K.MARAŞ ELBİSTANDA TEKEL ÜRÜNLERİ SATICISIYIM.BU BÖLEGEDE CAMEL SİGARASINDA SORUN VAR.SATICINIZ 3 RUT OLDU BANA YOK ÇEKMEKTEDİR.MÜŞTERİ KAYBIM OLMAKTADIR.BU SİGARANIN FİYATINI DÜŞÜRDÜNÜZ VE YOK SATTIRIYORSUNUZ.BU NASIL BİR ANLAYIŞ.AYRICA SİVASTA MARKET İŞLETEN AKRABALARIM VAR CAMEL DE SORUN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR.BU BÖLEGEDE NEDEN SORUN VAR.JTİ NASIL ELLERE TESLİM EDİLDİKİ İLGİLENEN SORAN ARAŞTIRAN YOK BU KONUYU.BENİM ZARARIMI KİM KARŞILAYACAK.


ben mardinden kiraz market işletmecisi sıraç camel sigarası indirime girdiği günden beri doğru dürüst camel alamıyoruz.camel sigarasının yeni bir çok tiryakisi oldu ama sigara olmaması nedeniyle hepsi başka sigaralara yöneliyor bilmiyorum güneydpğu'yamı ikinci sınıf muamelesimi yapıyorsunuz..bende jtı nin standı bulunmaktadır böyle devam ederse ürünlerinizin bir çoğunu satmayacağım bunu bir ben değil bütün esnaf arkadaşlar söylüyor,en kısa zamanda bana geri dönüş yapmanız dileğile...532 365 27 49