doktor

Jin. Op. Dr. İlknur Aköz

Kadıköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Bağdat Cad. No: 401 Cemile Apt. Kat: 3 Daire: 5 Suadiye Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 411-2223 ara

Hakkında

Jin. Op. Dr. İlknur Aköz: Jin. Op. Dr. İlknur Aköz İstanbul, Kadıköy ilçesinde doktor, kadın hastalıkları ve doğum uzm. dr.. Jin. Op. Dr. İlknur Aköz, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ji̇n. Op. Dr. İlknur Aköz'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • kadın hastalıkları ve doğum uzm. dr.

Konum

Bu bölümde Ji̇n. Op. Dr. İlknur Aköz'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

lknur aköz harika bir doktordur..onun konuşurken hastası değilde dostu arkadaşıymışsınız gibi hissedersiniz.ne kadar teşekkür etsem az dır.muhteşem bir insan harika bir doktor :)))gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz..


ilknur aköz harika bir doktordur..onun konuşurken hastası değilde dostu arkadaşıymışsınız gibi hissedersiniz.ne kadar teşekkür etsem az dır.muhteşem bir insan harika bir doktor :)))gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz..


İlknur Aköz yanlış teşhisi ve bunun devamında yaptığı son derece sorumsuz müdahalesiyle aslında hiçbir sorunu olmayan bebeğimi çok büyük tehlikeye attı.

Sorun olmadığı ve yanlış teşhis koyduğu ortaya çıkınca da, bize yaşattıkları için özür dileyeceğine "Allah sevdiği kuluna .. kaybettirip yeniden buldururmuş," diyecek düzeyde bir insan.

İlknur Aköz'ün ilkel ekipmanla çalışan, yenilikleri takip etmeyen ve mesleğine hakim olmayan bir kadın doğum uzmanı olduğunu gördük, ama bizim için iş işten geçti, şimdi başımıza gelecekleri bekliyoruz ve bebeğin fazla zarar görmemiş olması için dua ediyoruz. Eşimle bunca yıl beklediğimiz mutluluğumuzu bize zehir etti.

Lütfen kendinizi ve bebeğinizi İlknur Aköz gibi yetersiz doktorlara emanet etmeyin. Doktorunuzun tatlıdilli güleryüzlü olmasına değil, işinin ehli olmasına önem verin, yoksa hayatınız bizimki gibi karabasana dönüşebilir.