İzofleks İnşaat Ticaret Limited Şirketi

İzofleks

Ümraniye, İstanbul
İzofleks

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yukarı Dudullu, Nato Yolu Cad. Des Sanayi Sitesi Yeni Ticaret Merkezi, No:5, 34776 Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 325-5067 ara

Hakkında

İzofleks:

İzofleks İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Ticari değeri olan yasalarla ve uluslararası sözleşmeler ile yasaklanmamış olan doğal, sentetik, mamul, yarı mamul, hammadde, sınai, zirai kültürel ve her türlü malın alım-satımı, komisyonculuğu, pazarlaması ile ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. İşletme amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için menkul ve gayrimenkul iktisap etmek, iktisap ettiği menkul ve gayrimenkullerin ihtiyaç fazlasını başkalarına devir etmek, bunların üzerinde ipotek ve sair ayni haklar tesis etmek, kiraya vermek, başkalarının tesis menkul ve gayrimenkulleri üzerinde hak ve alacakların temini için ayni, şahsi her türlü rehin, ipotek, teminat almak, fek etmek ve 29. 01. 2007 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 233214 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mayıs 1987 tarihinde kuruldu. İzofleks, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan alüminyum tedarikçisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.izofleks.com

İzofleks'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Alüminyum Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde İzofleks'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.