kuruluş

İzmir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası

Karabağlar, İzmir

14 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Halide Edip Adıvar Caddesi, No: 158 A, Karabağlar, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 255-1215 ara

Hakkında

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası: İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası İzmir, Karabağlar ilçesinde kuruluş, oda. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, İzmir, Karabağlar ilçesinde yer alan kuruluş. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.izsofoda.org.tr

İzmi̇r Şoförler ve Otomobi̇lci̇ler Esnaf Odasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuruluş
  • oda

Konum

Bu bölümde İzmi̇r Şoförler ve Otomobi̇lci̇ler Esnaf Odasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İzmir karabaglar kilimcitepe taksi duragindaki arkadaşlar kaç sefer bindiğim halde kısa mesafe olunca ya tafra yapıyorlar yada o kadar yakinami gidicez ters kelimeyle konuşuyorlar buna bi çare bulmanızı istiyorum acil bir sekilde


sabah erdekende kalksak gaziemir yeşilyurt dolmuşları almıyo ve hergün taksiyle gitmek zorunda kalıyorum akşam desen yeşilyurta dönmek için üçyola binip sonra 2. dolmusa biniyoruz daha busabah 3 adet bomboş buca dolmusu gecerken 1 adet gaziemir geçti oda dolu geçti yolcu okadar çokki onları bekleyemeyen bişekilde gidiyor, sadece bu ulaşım sorunu için işten çıkabilirim bıktık yeşilyurt gaziemir dolmuşlarından lütfen başka çare yapın otobuste yok lütfen artık..............


13.01.2015 SAAT 14.00-14.30 CİVARLARINDA İZMİR BORNOVA VATAN COMPUTERDEN BORNOVA MERKEZE GİTMEK İÇİN TAKSİ ÇAĞIRDIM TAKSİ 10-15 DAKİKA CİVARI ANCA GELDİ GELDİĞİNDE ŞOFÖRÜN İLK SORDUĞU SORU SEN Mİ ÇAĞIRDIN TAKSİYİ OLDU AYRICA YANIMDA KÜFÜRLER YOL VERMEYEN ARAÇLARA BAĞIRIP ÇAĞIRMALAR DİREKSİYONA VURMALAR VİTESE VURARAK VİTES DEĞİŞTİRMELER EN KÖTÜ YOLCULUĞUMU YAPTIM SAYESİNDE AYRICA 11.07 TL TUTTU 12 TL VERDİM PARAYI YERE ÇARPTI DAYAK YİYECEĞİM DİYE KORKMADIM DEĞİL LÜTFEN BU KONU İLE İLGİLENİN 35 T 6488 PLAKALI ARAÇ SÜRÜCÜSÜNDEN ŞİKAYETÇİYİM.


Benzin ve mazota indirim yapılmasına rağmen, Karşıyaka-Mavişehir arasında sefer yapan taksi dolmuşlara zam yapmanız hoş değil. Geri almanızı hatta mümkünse benzin ve mazotun indirime geçtiği oranda indirim uygulamanızı talep ediyorum


KARABAĞLAR AKEVER taxi durağından uzun yol icin cağırınca ses etmiyorlar ama kısa yol olunca tavır alıyorlar hatta biri cağırma böyle olacaksa dedi.. ANLAMADIĞIM işlerinin bu olması gerekmiyorum.. ÇAĞIRMA mesafesi yazsınlar ozaman duraklarına ona göre çağıralım...


Biraz önce agora avm karşısından 35 T 6411 plakalı araçla hatay noktaya geldim. Araçtan inen eşim kapıyı kapatmayı unutmuş ben gördüm ve dönüp kapatacaktım ki sürücü indi , kusura bakma abicim dedim , kapıyı kapattı. Ama öyle bir bakışı vardı ki, eğer insan değil de o sürücü türünden bir canlı olsaydım sanırım o an kafasını asfalta sürtmüştüm. Bu işi lütfen insan olan yapsın. O sürücüyü de eğitin bi zahmet.


Sayın yetkili bi taksi Uygulaması izmirde nezaman başlayacak çok güzel bir uygulama istanbul ve Ankara'da KULLANILIYOR şimdiden cevabınız için teşekkür ederim... Iyi çalışmalar.


sayın yetkili ANKARA ve ISTANBUL da kullanılan bi taksi Uygulaması IZMIR' de nezaman uygulanmaya başlanacak cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.


karşıyaka-gümüşpala dolmuşlarını işe gidip gelmek için kullanıyorum.35 M 8394 Plakalı aracı kullanan genç bir şoför var.20 li yaşlarda.sürekli cep tlf. mesajlasıyor.Artık o minibüsü görünce binmiyorum.diğerini bekliyorum.canımızı kimlere emanet ediyoruz.Bunların hiç mi denetimi olmuyor.


5 Ekim 2014 Pazar Akşamı saat 18 civarı Şirinyer anayolda Vecihi Akın Sokağı'na doğru 35 T 6374 plakalı taksi makaslara girerek trafiği tehlikeye attığı gibi içinde ailem olan kullandığım aracı da Sağdan geçerek sıkıştırmış ve karşı yönden gelen araçla neredeyse çarpışmama neden olacaktı. Yanına gelip uyardığımda "ne olacak ya"deyip makaslar atmaya devam edip Yağhaneler yönüne devam etti. Kedisinin ve başkasının başını yakmadan şoförün uyarılmasını ve bana bilgi verilmesini rica ediyorum.