postane

İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü

Bayraklı, İzmir

(2)

İletişim bilgileri

Adres: İzmir Posta İşleme Merkez, Karşıyaka, 35580 Adalet, İzmir, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 577-3828 ara

Hakkında

İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü: İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü İzmir, Bayraklı ilçesinde postane. İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü, İzmir, Bayraklı ilçesinde yer alan postane. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İzmi̇r Posta İşletmeleri̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • postane

Konum

Bu bölümde İzmi̇r Posta İşletmeleri̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Okay I'm convinced. Let's put it to aitcon.


merhabalar ben 07.03,2011 pazartesi günü karşıyaka çarşı içindeki ptt şubenize eşim ile birlikte geldim saat 2.30 civarındaydı numaratörden sıra aldım saat 17 de bize sıra geldi fakat bize bakacak olan bayan memur.(DERYA SEZGİN ) bir numarayla iki işlem yapamayacağımızı söyledi fakat benden önce birçok kişiye yaptı hatta hiç numara almadan gelen ihtiyar bi amcanın işini bile halletti ben iki buçuk saat saat hiç ayrılmadan orada beklediğimi söylediğimde ise beni ilgilendirmez ben sabahtan beri burdayım dedi yaptığının yanlış olduğunu söyledim bana işimi öğretme diye tersledi bende kızıp müdürünüz ile görüşeceğim dedim benim ile bayan şef ilgilendi ve işlemimi yaptı ve benim bi şekilde müdüre çıkmam engellendi lütfen gereğinin yapılmasını arz ederim ZAFER GÜNDÜZ
İLKADIM GIDA SAN TİC LTD ŞTİ 0533 3710015 TEL 3828207 FAKS 3659491