164

İzmir Kupa Rent A Car

İzmir, İzmir

İletişim bilgileri

Adres: Atıfbey, 11/4. Sk. no: 11/b, 35410 Gaziemir/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (532) 343-1404 ara

Hakkında

İzmir Kupa Rent A Car:

Sizlerin konforuna önem veriyor ve firma olarak her yıl araçlarımızı yeni çıkan araçlar ile değiştiriyoruz. Araçların tümü kaskolu ve özel sigortalı araçlar olarak yolda sizlere hizmet veriyor. Aynı zamanda aracınızla yolda kaldığınız anda hemen sizlere destek araç yolluyor ve güvenliğinizi her zaman ilk planda tutmaya özen gösteriyoruz. Yüzlerce araç firması arasında İzmir Rent A Car olarak her zaman farkımızı görebilir ve sizleri isterseniz telefonla arayarak, istersiniz web sitemizden takip ederek ulaşabilirsiniz. Sizlere 7/24 saat hizmet veriyor ve öğrenmek istediğiniz tüm sorulara hemen cevap verebiliyoruz. Firma olarak bünyemizde bulanan tüm araçlar sizlere teslim edilmeden önce özel bakımdan geçiyor ve anahtar teslimi sizlere veriliyor.

Turlara Özel Araç Temini

Arkadaşlarınızla toplu olarak şehrimizi ziyarete geldiğiniz anda bizleri arayabilir ya da yola çıkmadan araç için bizleri ofisimizden arayarak sizlere nasıl hizmet verebileceğimiz sorgulayabilirsiniz. Özel turlar için sizlere temin edeceğimiz araçlarımızı her zaman özel donanımlı araçlar olacaktır. Sizlerde gezinizin keyfini çıkartırken bizler sizlere İzmir Rent A Car olarak sınırsız hizmet vermenin keyfini yaşatacağız. Özel tur araçlarımızda isterseniz sizlere özel şoför veriyor ve keyifli bir tur yapmanıza olanak sağlıyoruz. Bizler sizlerin memnuniyeti ile her zaman daha iyi olmaya gayret ediyoruz. Güvenli firma olmanın yolunda her zaman sizlerin desteği ile daha hızlı büyüyoruz. Kupa Rent A Car olarak sizler şehir dışından geliyorsanız web sitemizden bizleri takip edebilir ve internet üzerinde yer alan araçlarımızın özelliklerini ve resimlerini inceleyebilirsiniz. Şehrimize gelmeden önce bizlere haber verebilir ve rezervasyonu yaptırdığınız aracı sizlere özel uçaktan inmeden önce getirip sizlerin inmesini bekleyebiliriz. Sözleşmeyi sizlere aracı getiren teknik ekip arkadaşımız aynı anda yapacak ve gönül rahatlığı ile aracınızla şehir içinde ya da tatile gideceğiniz tatil yöresinde kullanabileceksiniz. Yine aracı isterseniz havalimanında görevli arkadaşımıza teslim edebilir ya da sizlere ulaşmak istediğimiz noktaya getirip bırakabilirsiniz. Sizleri isterseniz otelinizden alarak direkt olarak havalimanın ya da gideceğiniz orta bırakabiliriz.

Sizleri Memnun Eden Firma

Sahip olduğumuz tecrübe ile sizlerin tüm beklentilerini çok iyi biliyor ve her zaman sizlere özel çözümler üreterek daha kaliteli hizmet vermenin gururu ile sizlere olanak sağlıyoruz. Araç kullanmayı sevmiyor ve şehrin gürültüsünden uzak seyahat etmeyi seviyorsanız emin olun tam doğru yerdesiniz. Zira sizlere sunacağımız en son model araçların keyfini şoförümüzle sizlerde çıkartabilir ve hiç stres yapmadan keyifli yolculuk yapmanın tadına varan sizler olabilirsiniz. Bizler sizlere sadece araç kiralamıyor aynı zamanda transfer olarak gideceğiniz tüm noktalara Kupa Rent A Car olarak eşlik ediyor, konfor ve zaman sizlere bizler tarafından en hızlı sunulan bir hizmet olacaktır. Sizlerde bizleri tercih ettiğiniz için her zaman mutlu olacaksınız.

İzmir Kupa Rent A Car, İzmir, İzmir ilçesinde yer alan izmir rent a car.

Soru & Cevap:

İzmi̇r Kupa Rent A Car'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • izmir rent a car
  • izmir araç kiralaama
  • izmir araba kiralama
  • izmir oto kiralama
  • izmir havalimanı rent a car
  • izmir havalimanı araç kiralama
  • izmir havalimanı araba kiralama
  • izmir havalimanı oto kiralama

Konum

Bu bölümde İzmi̇r Kupa Rent A Car'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.