kurum

İzmir Kredi Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bölge Müdürlüğü

Konak, İzmir

9 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Kyk Yurtkur Bölge Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Caddesi, No: 16, Pk: 35260, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 255-1876 ara

Hakkında

İzmir Kredi Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bölge Müdürlüğü: İzmir Kredi Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bölge Müdürlüğü İzmir, Konak ilçesinde kurum, müdürlük, kurum, yurtkur. İzmir Kredi Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bölge Müdürlüğü, İzmir, Konak ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İzmi̇r Kredi̇ Yurtlar Kurumu (Yurtkur) Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • müdürlük
  • kurum
  • yurtkur

Konum

Bu bölümde İzmi̇r Kredi̇ Yurtlar Kurumu (Yurtkur) Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yurtlar arasi nakiller ne zaman geri dönerseniz sevinirim


Kurumunuza bağlı Manisa da bulunan yurtlardaki fıstık çamı kozalaklarını bedeli karşılığında yada ağaçların bakımı budanması aralanması ve çıkacak dal ve yaprakların bölge dışına atılması karşılığında toplamak isterim. Manisa da bulunan müdürlüklere müracaat ettim ancak bölge müdürlük olarak karar sizden olması gerektiğini beyan ettiler. Konunun milli servet, ağaçların yaşamlarını devam ettirebilmeleri için kozalaklarının toplanması gerektiğini bilgilerinize arz eder esas ve usulü neyse manisa müdürlüğüne talimat verilmesini, neticenin tarafıma bildirilmesini talep ederim.


Ben bu dönem kredi ve yurt başvurusunda bulundum profilimde öğrenim kredisi kazandınız yazmakta ama öğrenciliğiniz teyit edilememiştir de yazmaktadr bende bunun üzerine öğrenci belgemi aşağısındaki adrese öğrenci belgemi gönderdim ama hala bir haber alamadım ne yapmam gerekiyor bana yardım eder misiniz?


kredi ve yurtlar kurumundan çıcuklarım için almış olduğum kredilerin geri ödemesini ziraat bankası atm'lerinden yapmak mümkün değil.Ziraat bankası şubeleri de ödeme yapmayı kabul etmiyor.Biz bu ödemeleri nasıl ve nereye yapacağız?


bizim misafirhanede kalmamız için ne gerkıyo


Sayın yetkililer Benim Kızım da yurdunuzda genel yurt yedek sırası 1883 diğer yurt ise 1002 yedek sırasında dokuz eylül ingilizce öğretmenliğine kayıt yaptırdık ancak yurt sorunumuz devam etmektedir yedek listeden sıra gelir mi geçen yıl yedekler kaçıncı sırada kaldı misafir kalma durumu olduğunu duydum nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla hoşça kalınız.


bi telefon numrası yazın yaaaaa


başbakanlık geri ödemesiz öğrenci kiredisinden yararlanmak istiyorum gereğini arz ederi


bana yedek cıktı bana sra gelene kadar ne yapmam gerektını bılmıyorumm yardım edermısınız