İtaki Şarkıları Müzik Merkezi

İtaki Şarkıları Müzik Merkezi

Kartal, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kordonboyu Mahallesi , Ankara Caddesi polat İş Merkezi , No: 108 Kat: 5 Dr: 61 kartal - Istanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 306-2787 ara

Hakkında

İtaki Şarkıları Müzik Merkezi: Her yaş için Müzik anlayışı ile yola koyulan kurumumuz , yaşamının bir yerinde amatör ya da profesyonel olarak müzik olmasını arzu eden, her yaştaki müzikseverin çabasına paralel olarak, sağlam bir müzik altyapısı ve eğitimi vermek, öğrenmekten ve öğrendiklerini sergilemekten keyif almalarını sağlamak, öğrencilerimizin grup çalışmalarına ve paylaşıma açık olmalarına katkıda bulunmak misyonu ile faaliyet göstermektedir . İsmini Kavafis ' in '' İTAKİ '' şiirinden alan kurumumuz misyonu , tam da bu şiire denk düşen müzik yapmayi amaç edinen , aynı zamanda enstrumanı ile bütünleşen bireylerin ,varmak istedikleri yere ulaşma çabalarından edindikleri bilgi ve hazın ,en az varmak istedikleri yer kadar önemli olduğunu anlatan bir zihniyet ile oluşturmuştur . Kurum, amatör veya profesyonel düşünceyle müzik eğitimi almak isteyen herkese, her yaş grubuna eğitim verebilecek yeterliliğe sahip eğitim fakültesi ve konservatuar mezunu eğitmen kadrosuyla hizmet vermektedir. Eğitim dönemi, Ekim - Mayıs ayları arasındaki 8 aylık dönemi kapsamakta; yaz döneminde de ara vermek istemeyen kursiyerlere devam etme imkanı sağlanmaktadır. On kişilik gruplar şeklinde verilen grup dersleri, haftada iki gün, dört ders saati; özel dersler, haftada bir gün bir ders saati olarak yapılmaktadır. (bir ders saati 45 dakikadır) Her yaş için Müzik anlayışı ile yola koyulan kurumumuz , yaşamının bir yerinde amatör ya da profesyonel olarak müzik olmasını arzu eden, her yaştaki müzikseverin çabasına paralel olarak, sağlam bir müzik altyapısı ve eğitimi vermek, öğrenmekten ve öğrendiklerini sergilemekten keyif almalarını sağlamak, öğrencilerimizin grup çalışmalarına ve paylaşıma açık olmalarına katkıda bulunmak misyonu ile faaliyet göstermektedir . İsmini Kavafis ' in '' İTAKİ '' şiirinden alan kurumumuz misyonu , tam da bu şiire denk düşen müzik yapmayi amaç edinen , aynı zamanda enstrumanı ile bütünleşen bireylerin ,varmak istedikleri yere ulaşma çabalarından edindikleri bilgi ve hazın ,en az varmak istedikleri yer kadar önemli olduğunu anlatan bir zihniyet ile oluşturmuştur . Kurum, amatör veya profesyonel düşünceyle müzik eğitimi almak isteyen herkese, her yaş grubuna eğitim verebilecek yeterliliğe sahip eğitim fakültesi ve konservatuar mezunu eğitmen kadrosuyla hizmet vermektedir. Eğitim dönemi, Ekim - Mayıs ayları arasındaki 8 aylık dönemi kapsamakta; yaz döneminde de ara vermek istemeyen kursiyerlere devam etme imkanı sağlanmaktadır. On kişilik gruplar şeklinde verilen grup dersleri, haftada iki gün, dört ders saati; özel dersler, haftada bir gün bir ders saati olarak yapılmaktadır. (bir ders saati 45 dakikadır) İtaki Şarkıları Müzik Merkezi, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan kartal müzik merkezi.

Soru & Cevap:

İtaki̇ Şarkilari Müzi̇k Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kartal müzik merkezi
  • gitar kursu
  • saz kursu
  • bağlama kursu
  • keman kursu
  • bateri kursu
  • flüt kursu
  • yaratici drama kursu

Konum

Bu bölümde İtaki̇ Şarkilari Müzi̇k Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.