başkonsolosluk

İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu

Şişli, İstanbul

5 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, 1. Levent Plaza A Blok No: 173, Kat: 3, Pk: 34394, Levent, Şişli İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 283-1282 ara

Hakkında

İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu: İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu İstanbul, Şişli ilçesinde başkonsolosluk, konsolosluk, başkonsolosluk. İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan başkonsolosluk. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.eda.admin.ch

İsvi̇çre İstanbul Başkonsolosluğu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • başkonsolosluk
  • konsolosluk
  • başkonsolosluk

Konum

Bu bölümde İsvi̇çre İstanbul Başkonsolosluğu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba İsviçre de bayan arkadaşımın boşanma evraklarını ben konsolosluğa getirsem işlem yapabilir misiniz. bayan arkadaşım kendisi İsviçre de yaşıyor ona ait boşanma evraklarını Beşiktaş İsviçre konsolosluğa ben getirsem işlem yapılır mı.. şimdiden çook tşkr,ederim.


merhabalar...ben istanbul bakırköy dr.sadi konuk eğ.arşt.hastanesinde hemşireyim....van yüzüncü yıl üniversitesi hemşirelik bölümü mezunuyum...isviçrede mesleğimi yapmak istiyorum...bunun için ne yapmam gerekiyor...yada diplomam tanınıyor mu?bu konuda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim...saygılar...


isviçre konsolosluğuna
türk ve isviçre vatandaşı olan türk asıllı ana adı ümmügülsüm konya doğumlu musa erdoğan adlı şahısın izmir ayrancılarda kendine ait dairesi ve emekli maaşı olup maddi durumu iyi olduğu halde isviçre hükümetine durumunun iyi olmadığını beyan ederek isviçreden yardım parası alıp türkiyede yaşamakta ve isviçredeki kızının yanına nadiren gitmekte ve şuan türkiyede bulunmaktadır.aynı zamanda bu şahısın boşanma davasının devam etmekte olduğu halde türkiyede başka kadınla yaşamakta ve dikkat çekmesin diye yeni model wolksvagen marka jipini sevgilisinin üzerine geçirmiştir gereğinin yapılmasını rica ederim.


isviçre konsolosluğuna
türk ve isviçre vatandaşı olan türk asıllı ana adı ümmügülsüm konya doğumlu musa erdoğan adlı şahısın izmir ayrancılarda kendine ait dairesi ve emekli maaşı olup maddi durumu iyi olduğu halde isviçre hükümetine durumunun iyi olmadığını beyan ederek isviçreden yardım parası alıp türkiyede yaşamakta ve isviçredeki kızının yanına nadiren gitmekte ve şuan türkiyede bulunmaktadır.gereğinin yapılmasını rica ederim.


ben surylm muldji kabul ediliorme