eğlence

İstanbul Sapphire

Kağıthane, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Emniyet Evleri Mh. Eski Büyükdere Caddesi, No: 1-1, Istanbul Sapphire, 4. Levent, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-5111 ara

Hakkında

İstanbul Sapphire: İstanbul Sapphire İstanbul, Kağıthane ilçesinde eğlence, plaza, iş merkezi, avm, alışveriş merkezi, eğlence. İstanbul Sapphire, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan eğlence. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.istanbulsapphire.com

İstanbul Sapphi̇re'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • eğlence
  • plaza
  • iş merkezi
  • avm
  • alışveriş merkezi
  • eğlence

Konum

Bu bölümde İstanbul Sapphi̇re'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sapphire'in yüksekliği 236 metre hal böyle olunca seyir terasıda koymuşlar. Güzelde olmuş. Sanırım bu haliyle ve an itibariyle istanbulun ve türkiyenin en yüksek binası. Seyir terası sabah 10'dan akşam 10'a kadar istanbul'u seyir edebilirsiniz. Birde Sapphire'in SkyRide adını verdikleri simülasyon hizmetleri var. İstanbul'un gerçek çekimler eşliğinde 4 boyutlu olarak izleyebiliyor oracıkta gözlüğü takarak istanbul'u gezebiliyorsunuz. Bu arada fiyatlara gelecek olursak, bir az tuzlu. Seyir Terasının ücreti normal 18 tl, öğrenci ve 65 yaş üstü 15 lira. SkyRide'ın fiyatı ise 10 lira öğrenci ve 65 yaş üstü 6 lira fakat skyride'dan ayrıca faydalanamıyorsunuz Yani kombine almak zorundasınız Netice itibariyle Seyir Terası ve SkyRide için normal kişi: 28, öğrenci ve 65 yaş üstü: 23 tl ödemek zorunda. Değermi? Değer fakrlı bir aktivite neticede, eşide yok an itibariyle.