İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İSTANBUL BEYOĞLU GÖZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Beyoğlu, İstanbul
İSTANBUL BEYOĞLU GÖZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

263 kişiden %70'si beğendi (3.5)

İletişim bilgileri

Adres: Bereketzade, Bereketzade Cami Sk. No:2, 34421 Beyoğlu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 251-5900 ara

Hakkında

İSTANBUL BEYOĞLU GÖZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ: Hastane Galata kulesinin hemen altındaki cami sokakta yer alıyor. Hastane KKaraköy'e de çok yakın. Karaköy'e geldikten sonrada yine Galata yönüne doğru yukuştan çıkıldığında Göz Hastanesine varmak mümkün. Gelmeden önce hastaların telefon ile randevu almaları (telefonlar aşağıda) gerekiyor. Randevunuzu aldıktan sonra kayıt bürosunu bulup (Arkada bahçede yer alıyor büro) hasta kaydını yaptırıyor ve sonra girişteki göz polikliniklerinden bankalardaki gibi sıra numarası ile muayene işlemi gerçekleştiriliyor. Randevu Tel: 0212 292 58 40 (7hat)
Göz 1 Kliniği Hasta Telefon Dahili No: 139
Göz 3 Kliniği Hasta Telefon Dahili No: 166
Göz 2 Kliniği Hasta Telefon Dahili No: 173
Göz 4 Kliniği Hasta Telefon Dahili No: 223
İSTANBUL BEYOĞLU GÖZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan uzmanlaşmış hastane. Bu mekan toplam 263 oy üzerinden 3.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Uzmanlaşmış hastane. Bu uzmanlaşmış hastane için 263 kişi oy kullandı ve ortalama 3.5 puan aldı.

Web site adresi: beyoglugozeah.saglik.gov.tr

İstanbul Beyoğlu Göz Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İstanbul Beyoğlu Göz Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

TEK KELİMEYLE MÜKKEMMEL PROF AHMET DEMİROK VE EKİBİNE ;ÇALIŞAN TÜM HASTANE PERSONELİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ(İNAN AİLESİ)


MERHABA;BUTUN İNSANLARA SESLENIYORUM GÖZÜM GORMUYOR DIYE DERT ETMEYİN ÇÜNKÜ ÖNCE ALLAH SONRA PROF.DR AHMET DEMİROK VE DEGERLİ EKİBİ SABIR HOSGORÜ VE GÜLERYUZLU PERSONELI İLE BENİ SAGLIGIMA KAVUSTURDULAR HEPSİNEE SONSUZ TESEKKURLER EDER VE BASARILARININ DEVAMINI DİLERİM (CEMİL KARANLIKOGLU


ben beyoğlu göz hastanesinden çok memnunum bende orda tedavi gördüm


ANNEMİZİ HASTANENİZ BÜNYESİNDE MUAYENE ETTİRİP AMELİYAT ETTİRDİK VERMİŞ OLDUĞUNUZ HİZMETTEN ÖTÜRÜ TÜM HASTANE ÇALIŞANLARINA VE DOKTORLARINA SONSUZ MİNNETTARLIĞIMIZI BİR BORÇ BULURUZ HERŞEY İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ HERKESE DE BU DEĞERLİ HASTANEYİ ÖNERİYORUZ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ....(IŞIK AİLESİ)


göz hastanesi hakında bilgiler