Iss Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A.ş.

Nilüfer, Bursa
Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A.ş.

421 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: İhsaniye, 116. Sk. D:116, 16140 Nilüfer/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 240-2557 ara

Hakkında

Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A.ş.:

Iss Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Genel ve özel nitelikte temizlik hizmetleri, halı, kilim, mobilya, döşeme, düzgün yer yüzeyleri, cam ve duvar temizliği, her türlü havuzların temizliği ve bakımı. Taşınır ve taşınmazları üzerinde gayrimenkul satış vaadi ipotek rehin ticari işletme rehni de dahil olmak üzere ayni haklar tesis edebilir bu ayni hakları ve tasarruf kısıtlama larını tapu müdürlüğü ve diğer ilgili sicillerde kayıt ve tescil ettirebilir şirket lehine tesis edilmiş ipotek ve rehinleri terkin ettirebilir iptal edebilir şirket lehine verilmiş her türlü teminattan feragat edebilir taşınır ve taşınmazlarını kendi veya herhangi bir üçüncü kişiye ait borçlarının geri ödenmesi için ipotek rehin ve ticari işletme rehni de dahil olmak üzere her na ada altında veya şekilde olursa olsun teminat olarak gösterebilir ve üçüncü kişilerin borçları için kefil olabilir ve 5. 7. 2012 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 314893 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A.ş., Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan temizlik hizmetleri. Bu mekan toplam 421 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Temizlik Hizmetleri. Bu temizlik hizmetleri için 421 kişi oy kullandı ve ortalama 3.6 puan aldı.

Web site adresi: www.issworld.com

Iss Tesi̇s Yöneti̇m Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Iss Tesi̇s Yöneti̇m Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yerel yönetimler elamanlarını dinleyemiyorlar ve arkadaş ortamı bezıyerlerde iyii değil


sayın yetkili görevli arkadaşlar ben hatay antakyalıyım paladyum alış merkezinde iss temizlik şirketinde görevliydim gerçekten çok güzel bir iss adını taşıyan mükkemmel bir şirket oldugunu söyleyebilirm hiç kimsenin hakkkını yemeyen bir şirkettir bnm bu iss temizlik şirketini bırakma sebebine gelince sürekli beni gece saatlerinw verdikleri için çalışma saatim 11 den sabah 7ye kadar çalıştıgımdan dolayı bıraktım işe başladıgım gün önce sabah 7 den 3e kadar çalıştım 2inci vardiyey geçtim öylen 3 buçuktan aksam 10 bucuga kadar görev aldım 3 üncü vardiyey geçtim gececi oldum ne derlerse okeyledim itiraz sız bir sekilde gece bile çalıştım baktım müdür ve yardımcıları beni geceye sürekli verdiler bunaldım çıktım ne derlerse ekmeyim için peki söyleyen biriyim gercekten benden daha permomansı düşük olan iş yönünden diyorum daha düşük olan kişiler vardı onların sürekli vardiyaları deyiştiriliyorlardı beni burada bir ay önce müsteri hiz aradı sıkıntınız varmı dediler bu konu hakkında ayrılma konu hakkında bende dedimki şimdi müsait deyilim sizi ararım hnm efendi dedim daha iss genel müdürlüye şikayette bulunacam bu müdürlerin şeflerin insanları bıktırma bunaltma hakları varmı yokmu diye onu araştıracam iss müdürüne dedimki sayın müdürüm benim sürekli gece çalışmaya dayanacak gücüm kalmadı beyenirsen ister çalış istersen çalışma dediler bana haksızlıga gelmediyim için böyle şikayette bulundum size beni arayan müşteri hiz bana dediki bidaha bu isss adın verdiyimiz bu şirkette seni iş için seni çagırsak bidaha çalışmak istermisin dediler bende dedimki hemde seve seve çünkü iss şirketinden allah razı olsun süper bir şirket bnm numaram bu 0530 159 89 77