kurum

Isparta Defterdarlığı

Merkez, Mersin

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Maliye Bakanlığı Isparta Defterdarlığı, Isparta, 32300 İstiklal, Isparta, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Isparta Defterdarlığı: Isparta Defterdarlığı Isparta, Isparta ilçesinde kurum, defterdarlık. Isparta Defterdarlığı, Mersin, Merkez ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Isparta Defterdarliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • defterdarlık

Konum

Bu bölümde Isparta Defterdarliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Yetkililer,Isparta Davraz Vergisi,6640067885 nolu Vergi Mükellefiyim,yaklaşık,2.5 yıldır ankılızondilit(Bağırsak Hastalığı)Kron,Gut,Hastasyım,Antalya Akdeniz Üniversitesinde ve Antalya Araştırma Hastanesinde Günü Birlik tadavi görmekte olup,halen devam etmektedir,bu nedenle işimin takip sonuçunda işlerimin bozulmasına neden olmuştur,mükellefliğimin31/12/2014yılında fes ve iptal Edeilmesini SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.UĞUR ÖZATAY:


SAYIN YETKİLİLER,ZIRAAT BANKASINDAN ALDIGIM ,EMEKLİ MAAŞIMA 2 ŞER 2ŞER E_HACİZ KONMUŞ KALDIRILMASI İÇİN DAVRAZ VE KAYMAKKAPI İCRA DAİRESİNE MAAŞIMDAN HACİZZİN KALMASI İÇİN DİLEKÇE VERDİM AMA DİKKATE ALINMADI VE KALKMADI,SAYIN MALİYE ,SAYIN İÇİŞLERİ BAKANLIGINAMI DİLEKÇE İLE BAŞ VURMAM GEREKİRDİ?VEYA NE YAPMAM GEREKİR,DEFALARCA TELEFONLADA GÖRÜŞTÜM,MAAŞIMDAN E-HACİZ KALKMAMIŞTIR BİLGİNİZE ARZ OLUNUR SAYGILARIMLA.