İşlev Personel Temini Turizm Organizasyon Gıda İnşaat ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi

İşlev Personel Temini Turizm

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cebel Topu Sok. No: 11 TRT Radyo Evi Karşısı Daire: 2 İnönü Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 291-8115 ara

Hakkında

İşlev Personel Temini Turizm:

İşlev Personel Temini Turizm Organizasyon Gıda İnşaat ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi

Şirket gerçek ve tüzel kişilerin mal ve hizmet üretim yerleri, depoları, antrepoları ve buralarda bulunan malların sevk edilmesi, ticari faaliyetlerin yürütülmesi konusunda ihtiyaç duydukları yükleme, boşaltma, imalata çalışacak hazırlama, temizlik, güvenlik, istifleme, mal çekme pakaetleme hizmetlerinde çalışacak vasıflı, vasıfsız işçi veya yönetici ihtiyaçlarının karşılanması hizmetlerini kendi kadrosundar bulunan elemanlar ile yerine getirmek, konusu ile ilgili her türlü şirket veya şahıslar için danışmanlık hizmetleri verebilir, şirket konusu ile ilgili her türlü organizasyonlara katılarak buralarda çalışacak gerekli personelin teminini sağlayabilir, otel, motel, pansiyon, lokanta ve bunun gibi konaklama tesislerinin ihtiyacı olan garson, komi, ustabaşı aşçı gibi elemanların temin hizmetini kendi kadrosundaki personel ile yerine getirebilir Amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın alır satar kiralar kiraya verir rehin ve ipotek eder, bunlar üzerinde her şekilde tasarruf ve iltizami işlemlerde bulunur, şirket çıkarlarını korunması için üçüncü kişilerden ipotek alır ve fek eder. . . . . Şirket muaccel veya müeccel alacaklarını temin maksadıyla rehin ipotek veya benzeri ayni teminat alabilir tesis edebilir, kaldırabilir, kaldırtabilir, iptal edebilir, yada ettirebilir ve şirketin 6. 12. 2010 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 615990 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Şubat 2007 tarihinde kuruldu. İşlev Personel Temini Turizm, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan öğrenci ve personel taşımacılığı.

Soru & Cevap:

İşlev Personel Temi̇ni̇ Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • öğrenci ve personel taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde İşlev Personel Temi̇ni̇ Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.