Devlet Dairesi

Bursa Çalişma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binasi

Nilüfer, Bursa
Bursa Çalişma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binasi

327 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Üçevler, Esra Sk. No:1, 16120 Nilüfer/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 225-1515 ara

Hakkında

Bursa Çalişma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binasi: İŞKUR Bursa İl Müdürlüğü Bursa, Osmangazi ilçesinde işkur müdürlüğü, işkur. Bursa Çalişma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binasi, Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 327 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Devlet Dairesi. Bu devlet dairesi için 327 kişi oy kullandı ve ortalama 3.8 puan aldı.

Web site adresi: www.iskur.gov.tr

Bursa Çali̇şma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hi̇zmet Bi̇nasi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi
  • İş Bulma Merkezi

Konum

Bu bölümde Bursa Çali̇şma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ek Hi̇zmet Bi̇nasi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ismim ayşe tanrıverdi.biesseci tekstil den 14 mart 2013 tarihinde çıkarıldım..işkur dan iş mahkemesine alacak davası açmış isem ve bu dava sonuçlanmış ise
mahkeme kararı ile başvurulması halinde maaş alacağımın ödenmesi için ücret garanti fonundan yararlanabileceğim bildirilmiştir.ekim ayı içinde avukatım tarafından iş kur. bursa il müdürlüğüne mahkame sonuç kararı ile adıma başvuru yapılmış olup aynı ay sonunda şahsıma ödeme yapılmamıştır.bu konu ile ilgili bilgilendirme talep ediyorum.saygılar.


04 mart 2013 tarihinde Biesseci tekstilde işime son verildi.İflas halinde kanunui hakkım olan maaşlarımı alamıyorum.Gerekçe olarak İflas tarihinin 28 mart 2014 olması gösteriliyor.Ancak bizim çıkışımız zaten firmanın borca batıklığı yüzünden verildi.Bu tarihler arasında firma fiili olarak iflas etmiş durumdaydı.İflasın bu tarihte verilmesi bir sürü gereksiz prosedür yüzündendir. İşkur'un benzer firmalarda bu durumlarda maaş alacaklarını ödediği bilinmektedir.Yani emsal uygulamalar vardır.Bu yüzden İşkur sosyal devlet olmanın gereği olarak maaş alacaklarımızı ödemelidir.Bu konuda işkurdan açıklama bekliyorum... Saygılarımla.


Merhaba Hüseyin Tanyeli ben.
03.03.2013 tarihinde biesseci tekstilde işime son verildi.İflas halinde kanunui hakkım olan maaşlarımı alamıyorum.Gerekçe olarak İflas tarihinin 28 mart 2014 olması gösteriliyor.Ancak bizim çıkışımız zaten firmanın borca batıklığı yüzünden verildi.Bu tarihler arasında firma fiili olarak iflas etmiş durumdaydı.İflasın bu tarihihte verilmesi bir sürü gereksiz prosedür nedeniyledir.İşkurun benzer firmalarda bu durumlarda maaş alacaklarını ödediği bilinmektedir.Yani emsal uygulamalar vardır.Bu yüzden İşkur sosyal devlet olmanın gereği olarak maaş alacaklarımızı ödemelidir.Bu konuda işkurdan açıklama bekliyorum...saygılarımla iyi çalışmalar