Su Hizmeti Sağlayıcısı

İSKİ Üsküdar Şube Müdürlüğü

Üsküdar, İstanbul
İSKİ Üsküdar Şube Müdürlüğü

11 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Altunizade, Altunizade Kavşağı No:48, 34662, 34662 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 651-2133 ara

Hakkında

İSKİ Üsküdar Şube Müdürlüğü:
Şubenin Hizmet Verdiği İlçeler: Üsküdar, Beykoz
Şubenin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 17: 00
Veznelerin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 16: 00 / Cumartesi: 09: 00 - 13: 00 İSKİ Üsküdar Şube Müdürlüğü, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan su hizmeti sağlayıcısı. Bu mekan toplam 11 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iski.istanbul

İski̇ Üsküdar Şube Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İski̇ Üsküdar Şube Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

santralınız telesekreteriz tam ulaşılamaz bir yapıda. dakikalarca sayıyor itiraz için 94ü müşteir temsilcisi için 97yi tuşlayın diyor. Her ikisini de yapıyorsunuz ama 94ü tuşladığınızda sizi yanlış tuşladınız diye 97 de direk en başa telesekretere yönlendiriyor. Ulaşılamaz durumdasınız. Bravo.


Firmaniz musterilerine gerekli bilgileri yeterince vermiyor.


Düzgün, halkın yararına çalışan, doğru konuşan, halka yalan söylemeyen bir kurum değilsiniz. NEDEN?? : 1- Su faturalarını her dairenin kapısına bırakmak veya teslim etmek zorundasınız ve yapmıyorsunuz.2- Böyle olunca fatura elimize ulaşmadığı için faturalar birikiyor, tabii kesmeniz gerekecek. salı günü ksmeye gelen elemanınıza 2 saat sonra yatırırım dedim, tamam dedi ve 1 saat sonra 120 lira yatırdım ve kalan 79 lirayı yarın yatırayım olur mu diye sordum. EVET dediler ama akşam öğleden sonra suyumu kesmişler ben tekrar kalan kısmı yatırdım ve açmak için telefon ettim. bu gün açılacağını söylediler ancak açmadılar. Kapamaya gelen elemanınız ADAM değil, Eğitimli değil, adam gibi adam çalıştırın. Hastam olduğunu söyledim. Bir daha partinize oy verirsem lanet olsun bana.BİN DEFA


Sayın yetkili

Bizler İcadiye mah.Arzu Ayaktar sokak Mutlu Apt.No:27 numaralı sakinleriyiz şebeke suyumuzun basıncında bir problem olduğunu düşünüyoruz. Bina ve evlerimizdeki su tesisatlarımız yenilenmesine rağmen istediğimiz gibi verim alamıyoruz.

En kısa zamanda kontrole gelirseniz seviniriz.

Mahile Mavkan 0532 351 40 22 -0216 341 43 44

Adres: İcadiye mahalllesi Arzu Ayaktar Sokak Mutlu Apt. No.27 Daire 8
Bağlarbaşı Üsküdar-İST


ben %69 oranında engelli emekli ve 67 yaşındayım.icadiye mah.oturmaktayım engelli olduğum ve kendim gidemediğim için kiralık oturduğum dairenin bütün İSKİ , ASEAŞ , İGDAŞ mukavelerini eşim giderek kendi adına yaptı.engelli İSKİ müşterilerini % 50 oranında yapılan indirimden faydalanmak istiyorum . bunun içi gerekli belge ve müracaat şeklinin bildirilmesini arz ederim.
.0 506 489 04 25


Selam sayın Alibeyköy dikkatine ben Beykoz'da bir konu bizi çok zor durumda bırakıyorum yapılan müracaatlar bir türlü sonlandırılması mümkün olmuyo Teknikerliği ehli keyfi davranışlarından bir hafta onbeş gün sürüyor gereğini arz ederim teşekkür


Kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi bu kadar olur mu küçük bebeğim var su en büyük ihtiyaç lütfen gelsin artık böyle giderse hastalıktan geçilmeyecek bilgide verilmedi tedbir alamadık.


aylardır kanalizasyon bağlantısı için bekliyoruz daha kaç ay bekleyeceğiz 6 ay önce parasını yatırdım bu nasıl iş
merak ettim kaç yıl beklemem lazım


Iki senedir ugrasiyorum benim evimin altindaki rogarin disari alinmasi sorunumu cozmekten ziyade cozumsuzluk ureten bir idare gormedim ,,kardesim rogar yagmurlu havada tasiyor,bodrumumu 45-50 cm su kapliyor,hertarafta pis koku ,sularimizi icemiyoruz,koku mikrop saciyor..2013 den beri yaziyorum gelip baktilar,yok kazi ruhsati alinacak ,yok unkom izin verecek ,,yok IBB den ruhsat alacagiz,,kim alacak benmi ?alayim ,yok biz alacagiz ,peki ne zaman bana tarih verin ..oda yok insaf be kardesim...simdi gene yazdim artik buraya yazmaya karar verdim..


Üsküdar sultantepe mahallesi selmanipak cad no:21/A önündeki temiz su borusu patlamıştır 1 haftadan beri su caddeye akıyo yetkililere haber vermemize rağmen gelmediler lütfen bu konuyla ilgileniniz