Su Hizmeti Sağlayıcısı

İSKİ Kartal Şube Müdürlüğü

Kartal, İstanbul
İSKİ Kartal Şube Müdürlüğü

29 kişiden %74'si beğendi (3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Çavuşoğlu, Spor Cd. No:66, 34880 Kartal/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 451-4940 ara

Hakkında

İSKİ Kartal Şube Müdürlüğü:
Şubenin Hizmet Verdiği İlçeler: Kartal, Maltepe
Şubenin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 17: 00
Abonelik İşlemleri ve Vezne Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 16: 00 / Cumartesi: 09: 00 - 13: 00 İSKİ Kartal Şube Müdürlüğü, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan su hizmeti sağlayıcısı. Bu mekan toplam 29 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iski.istanbul

İski̇ Kartal Şube Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İski̇ Kartal Şube Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kartal yakacık cumhuriyat mah. ferman cad. Canfeda sok. no / 9 su patlağı var. burada arıza devamlı oluyor kalıcı çözüm bulamıyorlar gelen ekiptemi problem var yoksa başka bi nedeni mi var. her seferin de su boşa akıyor......gereğinin yapılması...


iyi günler, AN 22387960-2 mukavele nolu adıma kayıtlı İSKİ faturasının Mart ayında ödenmesi gereken 12.00-TL. tutarı 16.03.2015 tarihinde iki kez mükerrer ödeme yaptım.
Tarafıma iade edilmesini rica ederim.


abonelik işlemleri cumartesi günü yapabiliyor muyuz


Soğalı iskisi anadolu yakasının danışmanı idi şimsi ise çok yazık...!!!!!!!?


yalı mah. çağlar sokak no:5 doğan ap. 10 daireli apartmanın su girişin iski görevlileri iptal etmişler binanın başka yerinden verilmesi gerekli görüldüğünden dolayı binanın suyunun bağlanmasını saygılarımla arz ederim.


Faturamı bir türlü göremedim. Nedeni ise her satırı itina ile doldurduğum halde bir türlü aktivasyon mailinizin gelmemiş olması. Şimdi ben faturamın tutarını nasıl göreceğim. Bu kadar teferruata neden girdiniz anlamadım.


Avukatlık büroma su bağlatmak için 03.09.2014 tarihinde istenen evraklarla baş vurmama rağmen her seferinde yeni yeni bir şeyler söylenip geri çevrildim Sebebini bir türlü anlayamadım.Muhtemel rüşvet beklentisi.Ben dindar bir avukatım ömrümde hiç rüşvet vermedim ve almadım.Sizleri iktidara taşırken inançsızların zulmünden bıktığımız için zulüm etmezsiniz diye düşünmüştüm ama belli ki yanılmışım.İnsan masanın arkasına geçince birden dünya menfaatine her şeyini satıyor.Unutmayalım ki zulmeden zulme uğrar.Zalimlerin gideceği yer cehennemdir.Eğer inancınız varsa.


Merhaba,
Gülsuyu mah.Eski Üsküdar cd.No:60 adresinde faaliyet gösteren firmamızın zemin katında her yağmurda su baskını yaşamaktayız. Ön tarafımızdaki kanalın gördüğümüz kadarıyla ağız kısmı tıkalıdır. Sizden en kısa sürede konuyu çözüme kavuşturmanızı önemle rica ederiz.


4 ağustos 2014 tarihinde 387427 no lu evrakla rabıt bağlantısı için bir başvuruda bulundum. Daha sonra yaptığım sözlü müracaatta, gereğinin yapılması için müteahhide bildirildi, sırası gelince yapılacak dendi. Bu güne kadar henüz yapan, yada arayan olmadı. Kanalı tıkalı ve acili yeti olan bir yer için bu kadar beklenilmeyeceğini düşünüyorum. Lütfen ilgilerinizi bekliyorum.


Kartal-Maltepe-Pendik için planlanan çalışmanın bugün saat 08:00'da sona ermesi beklenirken Kartal Uğurmumcu mahallesinde hala sular kesik! Su stoğu yapabilmemiz ve mümkün mertebe temizlik ihtiyaçlarımızı karşılayabilmemiz açısından konu hakkında acil bilginizi rica ederim.