kurum

İSKİ Fatih Şube Müdürlüğü - Aksaray Hizmet Binası

Fatih, İstanbul

6 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: İnebey Mahallesi, İnkılap Caddesi, No: 34, Aksaray, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 301-5000 ara

Hakkında

İSKİ Fatih Şube Müdürlüğü - Aksaray Hizmet Binası:
Şubenin Hizmet Verdiği İlçeler: Fatih, Eminönü, Zeytinburnu
Şubenin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 17: 00
Abonelik İşlemleri ve Vezne Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 16: 00 / Cumartesi: 09: 00 - 13: 00 İSKİ Fatih Şube Müdürlüğü - Aksaray Hizmet Binası, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iski.gov.tr

İski̇ Fati̇h Şube Müdürlüğü - Aksaray Hi̇zmet Bi̇nasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • iski
  • müdürlük
  • kurum

Konum

Bu bölümde İski̇ Fati̇h Şube Müdürlüğü - Aksaray Hi̇zmet Bi̇nasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kartal topselvi mahallesi özakın sokak no 6 da su borusu patladi sabah saat 8 de arayip gelmelerini soyledik ama saat suan 13:00 oldu hala gelmediler nasil bir ciddiyetsizlik bu hem istanbulda su yok diyolar hemde gelip yapmiyolar yazik gunah okadar suya milletin cebinden kesiliyo ucreti selale gibi akiyo acilen yonlendirme yaparsaniz sevinirim


Merhaba ,ben fatih karagümrük mah. sofalı çeşme sok derya apt.c Blok 70/16 adresinden taşındığım için /Ankaraya) İski ,ile olan sözleşmemi fes etmiştim, fesihten dolayı tarafıma ödenecek olan depozito yu nasıl alabilirim şu an için İstanbula gelmem biraz zor daha sonra alabilir miyim bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.iyi çalışmalar teşekkürler


Kerem bey iyi günler
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi 2 günden beri su yok, öğrenci, hocalar ve idari personel olarak çok zor durumdayız. Öğrenilen bilgiye göre Edebiyat ve Su Ürünleri Fakültesi arasındaki su saatinden kaynaklandığı, saat değişinceye veya ne yapılması gerekiyorsa geçici çözüm bulunmalı ve mağduriyetimiz giderilmeli.
iyi günler


09/07/2014 SABAHI (BU GÜN) OKMEYDANI TEM BAĞLANTI YOLU İSTANBUL AFAD KOORDİNASYON MERKEZİ ÖNÜNDE SAAT 07:20 CİVARINDA FATİH İSKİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI 34 ZK 5634 PLAKALI FORD CARGO DAMPERLİ KAMYON KARAYOLLARI TEMİZLİK ARACINI KASITLI BİR ŞEKİLDE SIKIŞTIRIRAK YOLUN DIŞINA SOĞRU BİR KAÇ DEFA SIKIŞTIRMIŞ OLUP BU ZİHNİYETTE ÇALIŞAN SÜRÜCÜLER KONUSUNDA SORGULAMASI VE GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASI GEREKTİĞİ DÜŞÜNMEKTEYİM. KONUNUN SONUCU HAKKINDA CEVABI YAZIYI YETKİLİLERİN YAZMASINI RİCA EDERİM.


Binbirdirek Mahallesi Dizdariye Çeşme Sokak Hisar ve Burç Apartmanının yöneticisiyim.Apartmanınızın Logarı sürekli tıkanıyordu Siz İçerisini yapınız.Bizde dışarıyı kazıp yaparız dend ondan sonra sorunlar giderilmiş olur dendi ama yine tıkanma giderilmedi bizce giredilmemesinin nedeni dışarı yapılan gider logarının giderinin iyi verilmemesidir yani düz olarak yapıldığından gider yerinde birikiyor ve pissular geriye tepiyor o da bodrum kattaki tuvalet ve arka bahçedeki giderden dışarı çıkıyor o da tüm binayı tehlike altına alıyor.tüm bunların giderilmesi için İSKİ'nin Yetkili Kişilerce Hisar ve Burç Apartmanımızın tarafınızdan Krokisi çıkarılarak Logar giderinin bulunmasını Arz ederim.
NOT;Binamızın logarı Oteller sayesinde kapatıldığı aşikardır.çünkü logar gideri aşağıya doğru olur.Otellere nasıl ruhsat verildiğini nasıl kaçak olarak yapıldığı aşikardır.Tüm bu gibi durumlarda mağdur olmamak için bizimde mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılarak sonuçların'dan bilgilendirmenizi istiyoruz.


23/08/2010 pazartesi gününden beri mimar hayretdin mah. balipaşa yokuşu no 88 le yeni eczane arasındaki ana kanal tıkalı şu an 23/08/2010 çarşamba saatde 17 yinede ana kanalımızın yapılmasını esnaflar olarak arz ediyoruz.