Su Hizmeti Sağlayıcısı

İSKİ Esenler Şube Müdürlüğü

Esenler, İstanbul
İSKİ Esenler Şube Müdürlüğü

16 kişiden %58'si beğendi (2.9)

İletişim bilgileri

Adres: Havaalanı, Kışla Cd. No: 3, 34225 Esenler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 430-4210 ara

Hakkında

İSKİ Esenler Şube Müdürlüğü:
Şubenin Hizmet Verdiği İlçeler: Esenler
Şubenin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 17: 00
Veznelerin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 16: 00 / Cumartesi: 09: 00 - 13: 00 İSKİ Esenler Şube Müdürlüğü, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan su hizmeti sağlayıcısı. Bu mekan toplam 16 oy üzerinden 2.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iski.istanbul

İski̇ Esenler Şube Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İski̇ Esenler Şube Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Efendim ben d.pasa.mah.melıhsah.cad.41 nolu binada oturuyorum.ve dairem bodrum kanal gıderınde ciddi bir sorun var,loger doluyor Loger ve ana hat arasında tıkanma var bunu ıskıden gelenlerde söyledi belediyeden gelenlerde söyledi ve bende ıskıye bunun için dilekçe verdim 3GÜN geçti gelen giden yok loger de çok eski ve daıremın dört duvarıda ıslandı lütfen çok rica ediyorum gelin surayı açın ve hattı yenileyin


Merhabalar,
FATURA İTİRAZI
IS 6753435-4 mukavele no'lu fatura 75 TL. Gelmiştir. Bize 25 TL. DEN fazla fatura gelmez.
Bu yanlış faturanin ivedilikle düzeltilmesini bilgilerinize arz ederim


Esenller Karabıyırda Su Kesildi Nezaman Sular Gelrir söelrimsiiziin


şehit Ali Karahan cad. 498. sk No 429 adresinde bulunan dernek binamızın bodrumunu her yağmur yağdığında su basıyor.atık su rögarının yaklaşık üç dört metre aşağı alınmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini arz ederiz.


esenler cın cın deresi is yerinde 3 defa lagım suyu bastı dunya bır zararımiz var iskı yı arıyoruz su an doluyuz gelemiyoruz diyor bız kendi imkanlarımızla temizledik fakat dun aksamkı yagmurda daha beter dolmus bıktık ya vallahı bıktık tektıl malzemelerim kumaslarım alt yapıdan dolayı butun logar kapakları fırlamıstı yerınden yaz gunu bu nedır anlamadım kıs gelınce ne olacak lutfen yardım


İyi bayramlar öncelikle esenller tuna mah 677 sok no "18 önünde su kacacı var diye 29 / 07 /2014 tarıhınde saat 11:00 civarında kacak var diye esenler ismi yi aradım gelen arkadaşlar hiç bir şey yok diye öylesine bakıp geçtı maddem bir şey yokta 3gundur su boşuna akıyor işlerine gelmedi sokkagı kırıp müdahale etmeyi memlekette su yok diyorlar sokaktakı su gündür boşa akıyor bu konuya derhal müdahale etmenizi istiyorum sorum suzlar hakkında da derhal gerekeni yapmanız..


Fatih mh.210 sk.no.9 adresinde oturuyoruz arka bahçede su doluyor bildirim yapmistim yan apartmandakiler kokudan şikayet ediyor acil ilgilinirmisiniz lutfen.


selamunaleyküm kolay gelsin
arkadaşlar bu gün cuma ve sular kesik neden rica ederim bir an önce verin şu suları


Esenler fatih mahallesinde oturmaktayım. Gün aşırı kesintilerden dolayı şikayetçiyim. Fatura ödemelerinde gecikme yaşasanız kendinizce çözüm yolları buluyorsunuz. Su kesintilerinin bir an önce çözülmesini istiyorum.


Sitenize size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası koyarsanız iyi olur . Teşekkürler