Işıl Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Işıl Tekstil - Genel Müdürlük

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yakuplu Mh. Beysan Sanayi Sitesi, Çarşı Sokak, No: 3, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 456-0000 ara

Hakkında

Işıl Tekstil - Genel Müdürlük:

Işıl Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Konusu ile ilgili tekstil ve konfeksiyon ürünleri üretmek, imalatını yapmak, satmak ve satın almak, tekstil tesisleri kiralamak, satın almak, satmak bayilikler ve mümessillikleri kurmak, kurulu tesislere ortak olmak. İşletmek, bürolar açmak, ithalat ve ihracatı ile pazarlama yapmak Konusu ile ilgili hediyelik eşyalar almak, satmak, pazarlamak, ihracat ve ithalat yapmak Maksat ve mevzuunun icabettireceği tüm menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, Bu kabil malları satabilir, inşa ettirebilir, başkasından kiralayabileceği gibi başkasına kiraya verebilir, gereğince onarır, yahut genişletebilir, Satın aldığı bu gayrimenkuller üzerinde intifa, irtifak, sükna ve sair hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi tasarruflarda bulunabilir. Malvarlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerine alacaklıları lehine veya üçüncü şahıslar lehine rehin ve ipotek tesis edebilir, borçları için ipotek ve rehin verebilir müşterilerin veya üçüncü şahıslardan ipotek ve rehin alabilir işbu ipoteklerin fek ve terkinini talep edebilir, ayni veya şahsi irtifak tesis edebilir veya bu kabil irtifakları kabul edebilir ve 28. 8. 1997 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde, 14. 7. 2003 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 260448 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Aralık 1989 tarihinde kuruldu. Işıl Tekstil - Genel Müdürlük, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan kumaş.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.isiltekstil.com.tr

Işil Teksti̇l - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kumaş
  • tekstil
  • şirket
  • kumaş
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Işil Teksti̇l - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.