Isı Endüstri Merkezi San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Isı Endüstri Mrk. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bağdat Cad. No:, İntaş Sitesi A Blok Daire: 16 Zühtüpaşa Mh. Kızıltoprak Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 541-4202 ara

Hakkında

Isı Endüstri Mrk. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi:

Isı Endüstri Merkezi San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Konuları ile ilgili olarak gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı her türlü mühendislik hizmetleri yapmak. Konuları ile ilgili olarak her türlü malın ve hizmetin ithal ve ihracını yapmak, dahili ve harici firmalardan mümessillik, acentalık almak, bayilik tesis etmek. Konuları ile ilgili olarak her türlü taahhüt, imalat, inşaat, ısıtma ve soğutma, kalorifer, yer kaloriferleri, sıhhi tesisat, yüzme havuzu, sauna ve endüstriyel tesisler imal, montaj ve taahhüdü, Gayrimenkul mallar ve bu mallara müteallik hakları iktisap etmek, her türlü gayrimenkul ayıp satmak, aldığı gayrimenkul üzerinde her türlü bina inşa etmek, kat irtifakı tesis etmek, inşa ettiği binaları bütün veya kısım kısım satmak her türlü ipotek teminatını lehine veya aleyhinde tesis etmek, tesis edilen ipotekleri kaldırmak, şirket gayrimenkullerini teminat olarak göstererek her türlü ipotek tesis edebilir. Şirket lehine veya aleyhine her türlü ayni hak tesis edebilir ve 14. 2. 1992 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 247625 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Kasım 1988 tarihinde kuruldu. Isı Endüstri Mrk. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan sıhhi tesisat malzemeleri satış.

Soru & Cevap:

Isi Endüstri̇ Mrk. Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sıhhi tesisat malzemeleri satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Isi Endüstri̇ Mrk. Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.