İpragaz Anonim Şirketi

İPRAGAZ A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs Caddesi, No: 4, Nova Baran Plaza, Kat: 13-17, Pk: 34360, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 232-0400 ara

Hakkında

İPRAGAZ A.Ş. - Genel Müdürlük:

İpragaz Anonim Şirketi

Tabii ve likit gazlar ve benzeri yakıtların ithali, yurt içinde üretici kuruluşlardan toptan alımı, pazarlaması ve satımı yurt içinde doğrudan doğruya veya satıcılar eliyle pazarlanması ve satışı ve icabında ihracı. Menkul ve gayrimenkul malları iktisap etmek satın almak satmak adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralamak kiraya vermek her surette tasarruf etmek maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak Şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat olarak göstermek bu amaçla sözkonusu mallar üzeride rehin ve ipotek tesis ve tescil etmek. Şirketin alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin vermek ipotek ve rehin almak bunları tescil devir ve temlik etmek mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek. Şirket ve üçüncü şahıslar lehine kefalet teminat garanti vermek veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunmak ve 6. 8. 2012 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 92183 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Eylül 1966 tarihinde kuruldu. İPRAGAZ A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ipragaz.com.tr

İpragaz A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • gaz
  • akaryakıt
  • şirket
  • genel müdürlük
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde İpragaz A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sinop bayiniz özçetin ticaret tüp yüklü dağıtım araçlarını sinop un en işlek caddesine uzun süreli (en az 12 saat) park etmektedir.Hatta araçları orada dolu tutup motosikletle dağıtım yapmakta araçları depo gibi kullanmaktadır.Bu durum prensiplerinize uygun mu dur.İlgili kurumlara ihbar etmeden size bilgi vermeyi daha uygun gördüm.saygılarımla