erp

İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş.

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İtü Ayazağa Kampüsü, Teknokent Arı 4 Binası, No: 2-1 34469, Maslak, Şişlli İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 329-7000 ara

Hakkında

İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş.:

İnnova Bilişim Çözümleri Anonim Şirketi

Yürülükteki ithalat ihracat rejimleri ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü bilgisayar donanımının ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak bu donanımların bakımını, tamir, tadilatını ve kiralanmasını yapmak. Her türlü mal yada eşyayı ihraç yada ithal etmek taşınır taşınmaz mallar ve nakil vasıtaları iktisap etmek kiralamak ve kiraya vermek bina ve tesis inşa etmek taşınmazlar üzerin de her türlü ayni ve şahsi hakları tesis veya iptal etmek ipotek almak veya vermek isim ve telif hakları devralmak veya devretmek devralmaya ilgili her türlü işlemleri yapmak hakla rı iktisap ve borçları iltizam etmek 30. 10. 2007 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 466611 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Aralık 2001 tarihinde kuruldu. İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş., İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan erp.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.innova.com.tr

İnnova Bi̇li̇şi̇m Çözümleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • erp
  • bilişim
  • yazılım
  • erp
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde İnnova Bi̇li̇şi̇m Çözümleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.