İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Index Bilgisayar

Kağıthane, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mh. Erseven Sokak, No: 8, Pk: 34406, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 331-2121 ara

Hakkında

Index Bilgisayar:

İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Her türlü bilgisayar alım satımı, teknik ve yazılım desteği ve satışını bilgisayar malzemesi alım ve satımı bilgisayar akseuar sarf malzemeleri ve aksamları her türlü bilgisayarlı telekomünikasyon sistemlerinin ve bu sistemlerde kullanılan alet ve aksamlarının alımı satımı ithali ihracı ve pazarlamasını yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul ve menkul mallar haklar iktisap edebilir sahibi bulunduğu menkul gayrimenkul ve ayni hakları satabilir sermaye piyasası hükümlerine uymak kaydı ile şirket tarafından kendi adına tam konsolidasyon kapsamına dahil ettiği ortaklıklar lehine ve olağan ticari faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla diğer 3. kişiler lehine teminat rehin ve ipotekler verebilir alabilir ve fek edebilir her türlü sınai mülkiyet edinebilir ticaret hukukunun ticari rehinle ilgili bilcümle muamelelerin yapabilir menkulleri rehin edebilir sulh alabilir ibra edebilir tahkime gidebilir dava açabilir ve 1. 6. 2012 tarihin de tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 256376 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Index Bilgisayar, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.index.com.tr

Index Bi̇lgi̇sayar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • bilgisayar
  • donanım
  • firma
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Index Bi̇lgi̇sayar'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

haziran ayında aldığım ipad ım 8 ay sonra bozuldu sizlerle iletişime geçmek istedim ama saatlerce uğraşmama rağmen telefonlarınız yanıt vermedi çok sinirlendim ne yapacağımı bilemiyorum sakin kafayla biraz düşünüp gereğini yapacağım