İltur Gemicilik ve Yat İşletmeleri San. Tic. Anonim Şirketi

İltur Gemicilik Ve Yat İşletmeleri

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ahmet Adnan Saygun Cad. No: 82 Çamlıtepe Sit.A2 Blok Daire: 1 Ulus Mh. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 287-1014 ara

Hakkında

İltur Gemicilik ve Yat İşletmeleri:

İltur Gemicilik ve Yat İşletmeleri San. Tic. Anonim Şirketi

Özel ve çok maksatlı (multi purpose) gemiler yolcu gemisi bilumum yatlar ve diğer her türlü deniz araçlarını imal etmek ve imal ettirmek işletmek yurt içinden ve yurt dışından her cins gemi satın almak ve satmak kiralamak leasing yoluyla iktisap etmek ithal ve ihraç etmek kiraya vermek bilumum milli ve uluslararası armatörlük ve turizm işlerini yapmak, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında ve gerekse de transit oarak deniz yolu ile yolcu ve yük taşımacımacılığı deruhte etmek keza bu nevi işlerle yapmak, acentelik, bayilik, distribütörlük faaliyetlerinde bulunmak taahhüt işleri ve bu faaliyetler ilgili olarak yük, gemi ve navlun komisyonculuğu (brokerlik)yapmak . . . . . transit depolama ve aktarma işleri ile ilgili her türlü işleri ifa etmek amacıyla kurulmuş ve 22. 4. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 624021 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. İltur Gemicilik ve Yat İşletmeleri, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan yat limanı ve marina.

Soru & Cevap:

İltur Gemi̇ci̇li̇k ve Yat İşletmeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yat limanı ve marina
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde İltur Gemi̇ci̇li̇k ve Yat İşletmeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.