Center Dış Ticaret Makina Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi

Iltaş Kağıtçılık

Bakırköy, İstanbul
Iltaş Kağıtçılık

İletişim bilgileri

Adres: Ataköy 2-5-6., Kısım Mah. Rauf Orbay Cad. Yalı Ataköy No:4 C Blok Kat:2 Daire:30, Rauf Orbay Cd., 34158 Bakırköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 482-4141 ara

Hakkında

Iltaş Kağıtçılık:

Center Dış Ticaret Makina Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi

Her nevi kağıt çeşitlerinin ham, yarı mamül, mamül imalatı veya imal ettirilmesi, toptan, perakende satışı, pazarlaması ithalatı ve ihracatını ifa etmek, toptan, perakende kırtasiye satışını yapmak Şirket maksat ve mevzunun icap ettirdiği bilcümle menkul ve gayrimenkul mallara temellük edebilir bunların üzerinde her türlü hukuki tasaruflardan bulunabilir bu kabil malları iktisap edebilir gerektiğinde bunları onarır ve genişletebilir, Şirket maksat ve mevzunun tahakkuku zımmında para istikraz edebilir bu cümleden olmak üzere kanunun teyin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dair menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde alacakları rehin ve ipotek tesis edebilir veya alacağı karşılığında ahardan ipotek ve rehin alabilir iş bu ipoteklerin terkinini talebedebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 263626 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Mart 1990 tarihinde kuruldu. Iltaş Kağıtçılık, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan kağıt distribütörü.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.iltaskagit.com

Iltaş Kağitçilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kağıt Distribütörü

Konum

Bu bölümde Iltaş Kağitçilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.