İlkerler Endüstriyel Ürünler Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi

İlkerler Endüstriyel Ürünleri

Bayrampaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Esenler Cad. No: 23 Vatan Mh. Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 613-1020 ara

Hakkında

İlkerler Endüstriyel Ürünleri:

İlkerler Endüstriyel Ürünler Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi

Her türlü motorlu ve motorsuz kara deniz ve hava nakil vasıtaları ve benzeri araçların her türlü tamir ve bakımını yedek parça modernizasyonu ve rutin teknik kontrollerini yapmak bu işlerle ilgili her türlü servis ağları kurmak işletmek. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerindeki irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde de cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi mumaleme ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 585619 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Nisan 2006 tarihinde kuruldu. İlkerler Endüstriyel Ürünleri, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan filtre.

Soru & Cevap:

İlkerler Endüstri̇yel Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • filtre
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde İlkerler Endüstri̇yel Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.