T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Merkez, Çanakkale
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

(3.3)

İletişim bilgileri

Adres: Cevat Paşa, Zübeyde Hanım Sok., 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (286) 217-1570 ara

Hakkında

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü: Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Çanakkale, Çanakkale ilçesinde kurum, müdürlük. İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çanakkale, Merkez ilçesinde yer alan hayır kurumu. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İl Sosyal Hi̇zmetler Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Hayır Kurumu

Konum

Bu bölümde İl Sosyal Hi̇zmetler Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Leyla AYTAÇ (DOĞAR) TC:11363864338 08.12.2008 tarihinde Çanakkale Mustafa DEMİRCİOĞLU Kız Yetiştirme Yurdunda 1 sene kaldım. Haberim olmadan ailem dilekçe ile beni aldı. Yalnız kimliğim yurtta kaldı bu süre zarfı içerisinde evlendirildim. psikolojik sorunlarım nedeniyle kendimle ilgili mantıklı kararlar alamadım, çeşitli ilaçlar kullandım. Bazı yaşadığım olayları unuttum hatırladığım tek şey şiddet gördüm eski eşim tarafından. 1 buçuk ay evli kalmışım. Sonrasın da ailem beni geri alıyor. ekim ayı 2009 da evlilik yaptım ve 2010 nisan ayı kimliğimi yurttan teslim aldım. Devletin yetiştirme yurdundan çıkan kişilere verilen memuriyet hakkını talep ediyorum.


ben kızımı anneme evlatlık vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim-