İkmal Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

İkmal Uluslararası İnşaat Ve Ticaret

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İhlas Dış Ticaret Anonim Şirketi İhlas Endüstri Ürünleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İhlas Uluslararası İnşaat Endüstri Ürünleri ve Ticaret Anonim Şirketi İhlas Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Merkez Mah. Sanayi Cad. Türkgücü Sok. No: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 454-2300 ara

Hakkında

İkmal Uluslararası İnşaat ve Ticaret:

İkmal Uluslararası İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Daktilo, hesap makinesi teksir makinesi fotokopi makinesi kırtasiye malzemeleri bilgisayar printer, laser printer, scanner ve bunlara ait yedek parça malzeme ve aksesuarlarının ihracı, ithali ve dahili ticareti Amaçlarına uygun olarak faaliyetini devam ettirmek ve gğeliştirmek için gayrimenkulerle gayrimenkul niteliğindeki hakları satın almak inşaat yaptırmak bunları satmak kısmen veya tamamen kiraya vermek başkalarına ait bina tesis fabrika teçhizat ve motorlu araçları kiralamak satın almak şirket lehine hakları iktisap etmek sahip olduğu malları istediği şekilmde tasarruf etmek. Giriştiği iş ve taahhütlerin icabettirdiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek tesis ve tescil ettirmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisab edebilmek ve 10. 6. 1999 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 262568 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Şubat 1990 tarihinde kuruldu. İkmal Uluslararası İnşaat ve Ticaret, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

İkmal Uluslararasi İnşaat ve Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi